ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ανάρτηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη για την απόπειρα κλοπής οργάνων από την πλατεία Αττικής

Ανάρτηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη για την απόπειρα κλοπής οργάνων από την πλατεία Αττικής

Μόλις την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε και παρελήφθη το έργο ανάπλασης της Πλατείας Αττικής για να διαπιστωθεί το πρωί του Σαββάτου ότι άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να ξηλώσουν τα όργανα εκγύμνασης ενηλίκων που τοποθετήθηκαν εκεί.

Η υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα και αποκατέστησε τη φθορά αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό. Οι άγνωστοι επανήλθαν λίγες ώρες αργότερα. Πιθανότατα να είχαν αφαιρέσει εντελώς το όργανο αν δεν δυσκολεύονταν στο δεύτερο που ήθελαν να κλέψουν και δεν έχαναν χρόνο. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν τίποτε όμως δεν διασφαλίζει ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον.

Όλος ο σχεδιασμός μας, κάθε έργο και παρέμβαση, επί τέσσερα χρόνια τώρα, γίνονται για το κοινωνικό σύνολο. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθεί ένας φύλακας δίπλα σε κάθε έργο. Απομένει σε όλες και όλους εμάς, κάθε ενεργό πολίτη που νοιάζεται για τον τόπο του, για τη γειτονιά του, να μεριμνήσουμε για την προστασία της δημοτικής περιουσίας, της περιουσίας μας. Και να παρεμβαίνουμε καθοριστικά, όχι θέτοντας τη σωματική μας ακεραιότητα σε κίνδυνο αλλά ειδοποιώντας και ενημερώνοντας τους αρμοδίους, αρχής γενομένης την ΕΛΑΣ.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσα η συνείδηση μας υπαγορεύει: έργα που αναβαθμίζουν τον δήμο μας. Δεν υποχωρούμε βήμα από αυτό.