ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάστατες είναι οι τοπικές κοινωνίες της Παιανίας και των Σπάτων από την εξαφάνιση του 44χρονου Χρήστου Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, 9 Απριλίου

Ανάστατες είναι οι τοπικές κοινωνίες της Παιανίας και των Σπάτων από την εξαφάνιση του 44χρονου Χρήστου Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, 9 Απριλίου.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος εργαζόταν στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, είχε καταγωγή και έμενε στην Παιανία, από την οποία και εξαφανίστηκε πρίν από πέντε ημέρες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η σύνδεσή του με τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος δεν περιοριζόταν όμως μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο, μιας και ο παππούς του, Σπύρος Φράγκου, καταγόταν από τα Σπάτα και ο Χρήστος έχει εκεί πολλούς συγγενείς.

Η οικογένειά του, αφού συγκέντρωσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον συναγερμό «Silver Alert» και αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι οι σχετικοί μηχανισμοί για την ανεύρεσή του. Μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση των τοπικών κοινωνιών των δύο όμορων Δήμων, με κοινοποιήσεις της φωτογραφίας και των στοιχείων του εξαφανισθέντος στο διαδίκτυο, την τοποθέτηση αφισών σε εμφανή σημεία και με την συνδρομή στις αρχές με την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του.

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του Παιανιώτη Χρήστου Παπαδημητρίου να επικοινωνήσει με τις αρχές, απευθύνει ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης. Σε δήλωσή του στο atticatoday.gr, ο δήμαρχος Παιανίας σημειώνει πως «βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Χρήστου. Με την ευκαιρία αυτή καλώ όσους γνωρίζουν το παραμικρό να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αρχές ώστε το συντομότερο να έχουμε ένα αίσιο τέλος».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.