ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας: Σύσκεψη του Ισίδωρου Μάδη με τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλλήνης

Δήμος Παιανίας: Σύσκεψη του Ισίδωρου Μάδη με τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλλήνης

Συνάντηση γνωριμίας και προγραμματισμού εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου είχε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης με τον διοικητή του 12 Πυροσβεστικό Σταθμό Παλλήνης, Πύραρχο Νικόλαο Βλαχογιάννη, με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μαργιάννας Γιαννάκου.

Ο Δήμαρχος Παιανίας ενημέρωσε τον νέο διοικητή για τον προγραμματισμό του δήμου σημειώνοντας πως αποτελεί ειλημμένη απόφαση η επιβολή προστίμων στους ασυνείδητους ιδιοκτήτες οικοπέδων που με τις πράξεις τους θέτουν σε κίνδυνο τους περίοικους. Ο Ισίδωρος Μάδης εξήγησε πως το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι διαδικασίες για τους καθαρισμούς των κοινόχρηστων χώρων με στόχο ο Δήμος Παιανίας να βγει αλώβητος για ακόμα μια χρονιά από τη θερινή περίοδο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ζητήματα συνεργασίας της πυροσβεστικής με την Πολιτική Προστασία ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα δίχως καθυστερήσεις.

«Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων που έως τις 30 Απριλίου δεν έχουν προχωρήσει σε καθαρισμό τους και δεν τα συντηρούν σε καλή κατάσταση ως οφείλουν

θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή σε ζητήματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια» σημείωσε ο Ισίδωρος Μάδης και δήλωσε βέβαιος για «την αγαστή συνεργασία με τον κ. Βλαχογιάννη προς όφελος των πολιτών. Όπως και με τον προκάτοχό του θα είμαστε σε τακτική επικοινωνία, συμβάλλοντας ο καθένας από τη θέση του στην προσπάθεια για ένα άρτιο αποτέλεσμα».