ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας: Παρελήφθη το ηλεκτρικό σάρωθρο – Ισ. Μάδης: Επενδύουμε στο μέλλον

Δήμος Παιανίας: Παρελήφθη το ηλεκτρικό σάρωθρο – Ισ. Μάδης: Επενδύουμε στο μέλλον

Δήμος Παιανίας: Παρελήφθη το ηλεκτρικό σάρωθρο – Ισ. Μάδης: Επενδύουμε στο μέλλον


Το πρώτο όχημα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα έχει στη διάθεσή της η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παιανίας. Πρόκειται για το ηλεκτρικό σάρωθρο που εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση μέσα από το ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης δήμων «Αντώνης Τρίτσης».
Το όχημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ο οποίος ενημερώθηκε για τις δυνατότητές του. Το σάρωθρο έχει επάρκεια τεσσάρων ωρών ενώ λόγω του μεγέθους του είναι ιδανικό για μικρούς και στενούς δρόμους, σύνηθες φαινόμενο στον Δήμο Παιανίας.
Κατά την παραλαβή έγινε παρουσίαση του σαρώθρου και στον δημοτικό υπάλληλο ο οποίος κατά κύριο λόγω θα έχει τη χρήση του.
Βάση προγραμματισμού η παραλαβή αναμενόταν να γίνει μετά τα μέσα Απριλίου όμως με παρέμβαση του Ισίδωρου Μάδη ο χρόνος μειώθηκε.
«Ένα σύγχρονο μηχάνημα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα σύντομα θα είναι στη διάθεση της υπηρεσίας καθαριότητας με στόχο μια ακόμα καλύτερη εικόνα στους δρόμους του δήμου μας. Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον και σήμερα ο Δήμος Παιανίας έκανε το πρώτο βήμα προς το μέλλον. Αναμένουμε ακόμα την παραλαβή των ηλεκτρικών ποδηλάτων προσφέροντας μια εναλλακτική για τις μετακινήσεις των κατοίκων αλλά και τα λεωφορεία με τη διαδικασία να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Επενδύουμε στο μέλλον, διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας και προσφέρουμε χρήσιμα εργαλεία στις υπηρεσίες για να γίνουν αποδοτικότερες προς όφελος της κοινωνίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.
Η παραλαβή των ηλεκτρικών λεωφορείων αναμένεται τους επόμενους μήνες και σε κάθε περίπτωση εντός του καλοκαιριού.

197_c92c8.jpg
 
 
 

098_9df24.jpg