ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιανία: Πασχαλινή διανομή τροφίμων, κρέατος και ειδών προσωπικής υγιεινής στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Πασχαλινή διανομή τροφίμων, κρέατος και ειδών προσωπικής υγιεινής στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Ο Δήμος Παιανίας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 και από τις 10:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων, κρέατος, ειδών προσωπικής υγιεινής στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Λόγω των απαραίτητων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19) οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα τους δοθούν από τους διανομείς για την ασφαλή παράδοση & παραλαβή των προϊόντων, α) τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, β) φορώντας μάσκα και γάντια και γ) έχοντας τον δικό τους στυλό για την υπογραφή παραλαβής δ) στη βεβαίωση μετακίνησης θα επιλεγεί το πλαίσιο Β3 .
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο (με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής) για την παραλαβή τους.
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο .