ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δήμος Παιανίας-Ισ. Μάδης: Επιβάλλονται πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Δήμος Παιανίας-Ισ. Μάδης: Επιβάλλονται πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

«Από το 2019 το πρώτο πράγμα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η υποστελέχωση.


Δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Χωρίς Χρώμα και τον δημοσιογράφο ΓιώργοΒαθιώτη.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο πρόβλημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων επισημαίνοντας πως το κενό που έχει δημιουργηθεί δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος Μάδης εξήγησε πως η παρέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ για παράδειγμα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική λόγω της έλλειψης γνώσεως της περιοχής.
Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου ο Ισίδωρος Μάδης εξήγησε πως για τον Δήμο Παιανίας σημαντικό πρόβλημα είναι τα περίπου 4.000 αδόμητα οικόπεδα για τα οποία οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν. «Είμαστε έτοιμοι, έχοντας ολοκληρώσει όλη την προετοιμασία. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως οι καθαρισμοί ξεκινούν περίπου στις 15 Ιουνίου καθώς τα περιορισμένα κονδύλια που έχουμε στη διάθεσή μας δεν μας επιτρέπουν δεύτερη και τρίτη παρέμβαση στους ίδιους χώρους» είπε και επανέλαβε πως η επιβολή προστίμων σκοντάφτει στην υποστελέχωση των υπηρεσιών.

«Εχω ήδη επιβάλλει πρόστιμα και το ίδιο θα πράξω κατά εκείνων που δεν συμμορφώνονται στις διατάξεις του νόμου» ξεκαθάρισε.
Ερωτώμενος για τα άμεσα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στον Δήμο Παιανίας εστίασε στα έργα υποδομών εστιάζοντας στα έργα αποχέτευσης ακαθάρτων τα οποία έχουν δρομολογηθεί, την οδοποιία και τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων. «Οι δύο βασικές προτεραιότητες της τρέχουσας περιόδου είναι η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και τα Τοπικά Σχέδια τα οποία έχει ανάγκη η περιοχή μας» κατέληξε.
Δείτε τη συνέντευξη
https://www.facebook.com/GlikaNeraPaiania/videos/1222270345823705