ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το εξώδικο της Μαρίας Γρατσία που επιβεβαιώνει το δημοσίευμά μας

  • Με ξεκάθαρο τρόπο και μέσω εξωδίκου η Μαρία Γρατσία – Πλατανιώτη, δημοτική σύμβουλος Παιανίας με την παράταξη Στάμου, επιβεβαιώνει το σχόλιο του atticatoday.gr με τίτλο Μαρία Γρατσία: Η σύμβουλος του Βορίδη που καταψηφίζει την κυβέρνηση.
    Στο εξώδικό της που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, η Μαρία Γρατσία δεν διαψεύδει ότι είναι στενή συνεργάτιδα του Μάκη Βορίδη ούτε και πως σήμερα υπηρετεί στο πλευρό γενικού γραμματέα του ΥΠΑΑΤ μετά την αναβάθμιση του Βορίδη. Η ένστασή της περιορίζεται πως δεν γνωρίζουμε σε ποιον γ.γ είναι (εσφαλμένα αναφερθήκαμε στον Κ. Μπαγινέτα ενώ εκείνη προφανώς ήταν στον Στρατάκο μέχρι την αντικατάστασή του. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει ή θα επιχειρήσει να μεταβεί στο ΥΠΕΣ και δίπλα στον πολιτικό της φίλο Μάκη Βορίδη για τον οποίο τόσο έχει αγωνιστεί). Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως πρόκειται για στέλεχος της κυβέρνησης.
    Η Μαρία Γρατσία μας κατηγορεί για ψέματα μόνο που η ίδια λίγο παρακάτω επιβεβαιώνει την αλήθεια των γραφόμενών μας.
    Ρωτάμε στο σχόλιο μας: «στην αποκεντρωμένη διοίκηση απολογήθηκε; Δύο φορές έχει κληθεί...». Ενώ αρχικά γράφει πως «ουδέποτε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κάλεσε σε απολογία εμένα ατομικά ή οποιονδήποτε άλλον δημοτικό σύμβουλο» λίγο παρακάτω διαστρεβλώνοντας την αλήθεια υποστηρίζει πως η αποκεντρωμένη διοίκηση ζήτησε όντως εξηγήσεις. Η Μαρία Γρατσία υποστηρίζει ότι το έκανε για να εξυπηρετήσει τον δήμαρχο μειώνοντας με τον ισχυρισμό αυτό την αξία της ως νομικού καθώς η αποκεντρωμένη δεν υπακούει ούτε στους πολιτικούς προϊσταμένους της υπακούοντας απλά στο γράμμα του νόμου.  Η αλήθεια είναι πως κλήθηκε και εκείνη σε εξηγήσεις ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ διότι ψήφιζε το ανεφάρμοστο βραχυκυκλώνοντας την λειτουργία του Δήμου Παιανίας, αδιαφορώντας για τις αρνητικές εισηγήσεις των υπηρεσιών.
    Το σχετικό έγγραφο που εξασφάλισε το atticatoday.gr αποκαλύπτει την αλήθεια που η κα Γρατσία θέλει να κρύψει.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Απορίας άξια είναι η ενόχλησή της από το ερώτημά μας αν στις επόμενες εκλογές θα είναι εκ νέου υποψήφια στην Παιανία. Μήπως είναι ψέμα ότι υπήρξε δημοτική σύμβουλος στην Παλλήνη; Μήπως είναι ψέμα ότι η εστία της είναι σε άλλο δήμο; Τι προσβλητικό υπάρχει σε αυτό;
    Όσον τέλος αφορά το ερώτημα μας για την δικηγόρο Γρατσία Μαρία και την εμπλοκή της σύμφωνα με δημοσιεύματα στη ΣΤΑ.ΣΥ. κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια εύλογη απορία η οποία απαντήθηκε: η δημοτική σύμβουλος και δικηγόρος Μαρία Γρατσία του Νικολάου δεν είναι η ίδια με την Μαρία Γρατσία του Στυλιανού.
    Επειδή όμως η Μαρία Γρατσία του Νικολάου έχει ασθενή μνήμη ας της θυμίσουμε ότι ΟΝΤΩΣ καταψήφισε την πρόταση για σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κατά τη συνεδρίαση, η πρόταση της παράταξης Στάμου για αναβολή συζητήθηκε και καταψηφίστηκε ενώ στην τελική ψηφοφορία για την σύσταση ψήφισε αρνητικά! Αυτό για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Διαβάστε το εξώδικο που λάβαμε