ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Παιανίας: Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του επιδοτούμενου προγράμματος WiFi4EU

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του επιδοτούμενου προγράμματος WiFi4EU που παρέχει (χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία cisco & ubiquiti systems ), ήδη δωρεάν Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων σε πέντε -πλέον- πλατείες του Δήμου Παιανίας.
Το συνολικό κόστος για την εγκατάσταση ανέρχεται στα 25.000 ευρώ με τα 15.000 να προέρχονται από ευρωπαϊκούς πόρους μέσω του προγράμματος WiFi4EU το οποίο παρέχει στους δήμους τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εξοπλισμό Wi-Fi σε δημόσιους χώρους εντός των ορίων του δήμου, οι οποίοι δεν διαθέτουν ήδη σημεία δωρεάν ασύρματης σύνδεσης.
«Το ανακοινώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον είναι στη διάθεση των κατοίκων του Δήμου Παιανίας. Δωρεάν Wi-Fi σε κεντρικά σημεία των δύο ΔΕ. Εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατή ευκαιρία για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Δήμου Παιανίας. Με έργο και όχι με λόγια» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ο οποίος ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για την ολοκλήρωση των εργασιών κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Τα σημεία που εγκαταστάθηκε το δωρεάν WiFi είναι:
- Πλατεία Κύπρου
- Πλατεία Μεσολογγίου
- Πλατεία Κερκύρας
- Κεντρική Πλατεία Παιανίας
- Κεντρική Πλατεία Γλυκών Νερών
Στις δύο τελευταίες πλατείες, η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Wind χωρίς την επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου Παιανίας.