ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έως 21 Ιουνίου τα δικαιολογητικά προς τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Παιανίας για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων

Τα δικαιολογητικά προς τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Παιανίας για τις εγγραφές βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς θα υποβάλλονται από 20 Μαΐου 2021 μέχρι και 21 Ιουνίου 2021 όλα μαζί συγκεντρωτικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με εξαίρεση ειδικές περιπτώσεις στις οποίες θα υποβάλλονται τα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Φορέα (οδός Παπαφλέσσα 12 Αγ. Ανδρέας Παιανία) από τις 9:00 π.μ. - 13:00μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι Παιδικοί Σταθμοί είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Κατά συνέπεια παρακαλείστε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα ΕΣΠΑ για τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων ώστε να υποβάλλετε εγκαίρως την αίτηση σας προς το ΕΣΠΑ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση παρακαλείστε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του φορέα στο τηλ 210 6641414.

Τα δικαιολογητικά

Απαραίτητα Δικαιολογητικά
Υπεύθυνη Δήλωση
Πιστοποιητικό υγείας
Αίτηση Εγγραφής-Επανεγγραφής