ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η πρωτοτυπία μιας αυτοκτονίας.. με 2 σφαίρες! Η κούτα με τα μετρητά, η πώληση του μεριδίου της Ταβέρνας με 650.000 ευρώ, η αγορά ξενοδοχείου... και ο κληρονόμος αδελφός

Κλείνουν άρον άρον την δικογραφία για τον Διογάκη! Τον ανάγκασαν να το κάνει ή έστησαν την τέλεια αυτοκτονία; Επιμένει ο Ιατροδικαστής ότι πρόκειται για αυτοπυροβολισμό.

Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

"Με μία σφαίρα στο στήθος και μια στο κεφάλι το γεγονός γεννά σοβαρές αμφιβολίες!" λέει έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη αυτή τη φορά στο αυτοκίνητό του, το smart με το οποίο μετέβη στην περιοχή όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα αυτό έχει πιο απολογητικό ύφος -για την πράξη του- και φέρεται να ζητά συγγνώμη από τον αδελφό του.

Η φιλία του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και η στενή παρέα που έκαναν.

Η αυτοκτονία την ώρα της απολογίας του δολοφόνου... ίσως δεν είναι τυχαία.

Πιθανόν ο ιατροδικαστής να ανακαλύψει πυρίτιδα στο δεξί χέρι του αποθανόντος, που θα πιστοποιεί την αυτοκτονία. Η πυρίτιδα όμως δεν μπορεί να επιβεβαίωση την πράξη της αυτοκτονίας... κατά εντολή.

Το πειστήριο του σημειώματος με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδερφό του το οποίο βρέθηκε στην ταβέρνα, δίπλα στο οποίο υπήρχε μια κούτα με λεφτά! Πολλά λεφτά! Μετρητά! Τα μέτραγαν επί ώρα οι αστυνομικοί που τα παρέλαβαν!(περίπου 370.000 ευρώ)

Όπως κατέθεσε από την πρώτη στιγμή ο αδερφός του, ακριβώς πάνω από το πτώμα (!!!), σε βαθμό που οι παριστάμενοι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον προέτρεψαν να καταθέσει σήμερα, τα δυο αδέρφια είχαν χωρίσει φιλικά τον συνεταιρισμό τους στην πασίγνωστη ταβέρνα «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά και ο Σταύρος είχε αποχωρήσει λαμβάνοντας 650 χιλιάδες ευρώ με τα οποία θα προέβαινε στο άνοιγμα νέου μαγαζιού επί της οδού Μεσογείων! Είχε δείξει ενδιαφέρον και για την αγορά ξενοδοχείου. Η υπόθεση αυτή θα έχει πολύ "ουρά'.
 
Πηγή: edolio5