ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O κονδυλοφόρος των 24.800 ευρώ Γιάννης Κοντογιώργος και οι πολιτικοί του φίλοι, της παράταξης Στάμου στην Παιανία, προσπαθούν να διασωθούν με ψέματα από τον πολιτικό κατήφορο και την παραδειγματική πολιτική τιμωρία,στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Σαν παλιό κουρδιστό ρολόι που αναγγέλλει την ώρα με ήχο ευρώ,  ο κονδυλοφόρος των 24.800  ευρώ,  αναγγέλλει τι θα  κάνουν οι πολιτικοί του φίλοι στην Παιανία.

Σε σημερινό του δημοσίευμα γράφει ότι Ενώπιον του Δικαστηρίου μετά τον Σεπτέμβριο, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αρχισυντάκτης και ιδιοκτήτης της διαδικτυακής εφημερίδας Attica Today για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από σωρεία μηνύσεων που έχει δεχτεί από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Παιανίας.”

Και συνεχίζοντας τα ψέματα τους, αυτός και οι φίλοι του,  γράφει ότι δύο χρόνια στηρίζουμε μέσα από το site τη διοίκηση Μάδη.

Άκου λοιπόν πολιτικά  και εκδοτικά τελειωμένε  Γιάννη Κοντογιώργο.

Εμείς μέχρι σήμερα, δεν έχουμε λάβει καμία κλήση για δικαστήριο, άρα αυτό που λες δεν ισχύει. 

Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία τις μηνύσεις των πολιτικών σου φίλων στην Παιανία, για να αποδείξουμε ότι όλα όσα γράφουμε, είναι 100% αληθινά και να δούμε στη συνέχεια, ποιος θα είναι αυτός που θα κάτσει στο σκαμνί εμείς  η οι μηνυτές. 

Αυτά που σου μεταφέρουν,  οι δήθεν μηνυτές μας,  οι οποίοι προέρχονται από την παράταξη Στάμου,  προσπαθούν να διασωθούν από τον πολιτικό διασυρμό τους και την πολιτική τους απαξίωση από τους δημότες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών. 

Για άλλη μία φορά  ψεύδεσαι όταν γράφεις ότι εμείς στηρίζουμε το Μάδη 2 χρόνια. Ξεχνάς  ή θέλεις να ξεχάσεις σκόπιμα ότι το site ξεκίνησε, στις 19 Σεπτεμβρίου του 2020, δηλαδή είμαστε 10 μήνες στον αέρα και όχι δύο χρόνια όπως γράφεις.

Ξεχνάς επίσης ότι με τη διοίκηση Στάμου σου είχε γίνει ανάθεση 24.800 ευρώ και επειδή δεν πληρώθηκες από τον πρώην δήμαρχο έχεις βγάλει διαταγή πληρωμής να πληρωθείς από τη σημερινή διοίκηση, η οποία στο αρνήθηκε γιατί η επιτροπή παραλαβής λέει ότι δεν έχεις κάνει έργο.

Ξεχνάς επίσης ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα κύριος Στέργιος Τσίρκας σου είχε κάνει και αυτός ανάθεση 24.800 ευρώ και επειδή δεν στην ανανέωσε, κατάφερεσε πλέον εναντίον του.

Δημοσιογραφία Γιάννη  Κοντογιώργο δεν γίνεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Και επειδή εσύ είσαι  κονδυλοφόρος των 24.800 ευρώ, και όχι της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας  θα σου κάνουμε μερικές  επισημάνσεις.

Θα ξεκινήσουμε οι δυο μας από τη Βάρη μέχρι τον Ωρωπό να συναντήσουμε τους δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, χωρίς ραντεβού και να δούμε αν θα σε δεχτούν πάνω από δύο-τρεις δημοτικοί σύμβουλοι;

Από την ημέρα που ξεκίνησες τη δημοσιογραφική σου καριέρα,  έχεις κρατήσει κάποιον από αυτούς τους φίλους που ήσασταν μαζί τότε;

Από όλους τους δημάρχους του δήμου Μαραθώνα, εκτός του κ. Σπύρου Ζαγάρη όλοι οι άλλοι δεν θέλουν να ξέρουν το όνομά σου.

Πούλησες ακόμα και τους ευεργέτες σου( Λουίζο, Μέξη), που σε επιχορήγησαν από το δήμο με διαφημίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Γιατί όλοι οι πρώην συνεργάτες σου σε βρίζουν και κανείς δεν θέλει να έχει επαφή μαζί σου:

 θα μπορούσαμε να σου κάνουμε και άλλες πολλές ερωτήσεις και επισημάνσεις αλλά προς το παρόν φτάνουν αυτές.

 Όσο για το μένος που έχεις εναντίον του site και της εφημερίδας, λογικό είναι γιατί αν και είμαστε στο ίντερνετ, μόνο 10 μήνες σε έχουμε  ξεπεράσει σε αναγνωσιμότητα πολύ  και τώρα που τελείωσε ο κορονοϊός και θα επανακυκλοφορήσει  η εφημεριδα, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι θα είσαι και πάλι στη σκιά μας.

Νομίζεις πως με την εμμονή σου να καταφέρεσε εργολαβικά κατά των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας μου, θα ψηλώσεις πολιτικά και θα γίνεις ισότιμος συνομιλητής με όσα σχεδιάζουμε σήμερα και οραματιζόμαστε για το αύριο  της ενημέρωσης. Πλανάσαι και κοιμάσαι σε βαθύ ύπνο. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως πως πλέον έχεις την πολιτική απαξίωση και τον προσωπικό απομονωτισμό,  όλων των αυτοδιοικητικών της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

Η κοινωνία όμως σε  ξέρει καλά. Όσο πιο πολλά ψέματα γράψεις, τόσο πιο πολύ ενδυναμώνει την πεποίθηση του κόσμου ότι είσαι επικίνδυνος για τον τόπο και τη  κοινωνία της Ανατολικής Αττικής.

 Καληνύχτα Γιάννη Κοντογιώργο.