ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Παιανίας: Αλλαγές στον ευρύτερο χώρο της κεντρικής πλατείας Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας ανταποκρινόμενος στο αίτημα για περισσότερους ελεύθερους χώρους προχωρά για δεύτερη χρονιά και σε συνεργασία με την Τροχαία, σε αλλαγές στον ευρύτερο χώρο της κεντρικής πλατείας Παιανίας (πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου) που θα επιτρέπουν στους οδηγούς τις μετακινήσεις αλλά θα αφήνουν και ένα δίκτυο δρόμου στη διάθεση πεζών και ποδηλάτων.
Οι αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή από σήμερα 2 Ιουλίου 2021 έως 30 Νοεμβρίου 2021, από τις εννέα το απόγευμα και ως τις δύο μετά τα μεσάνυχτα (9:00 μ.μ. – 2:00 π.μ.) είναι οι ακόλουθες:
α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος της συμβολής των οδών Βασιλέως Παύλου με Βασιλίσσης Φρειδερίκης έως την οδό Σπύρου Ανδρέου.
β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος της συμβολής των οδών Βασιλέως Παύλου & Ιωάννη Σταμάτη έως την διασταύρωση της οδού Ιωάννη Σταμάτη με την οδό Βασιλείου Χούντα.
Στον χάρτη με κόκκινο χρώμα οι δρόμοι όπου θα υπάρχει ο περιορισμός κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τα σημεία όπου θα απαγορεύεται η κυκλοφορία πριν το κλείσιμο των παραπάνω οδών.