ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια νέα πραγματικότητα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου (Χαλιδού) στην Παιανία. Σχεδόν μετά από 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο οδικό δίκτυο της περιοχής διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τις μετακινήσεις αλλά κυρίως την πρόσβασ

Μια νέα πραγματικότητα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου (Χαλιδού) στην Παιανία. Σχεδόν μετά από 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο οδικό δίκτυο της περιοχής διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τις μετακινήσεις αλλά κυρίως την πρόσβαση στις οικίες.
 
Οι εργασίες που διήρκησαν πέντε μέρες πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος υπό την εποπτεία του Γιάννη Μπούα, ειδικού συνεργάτη, σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ζωή Αγγελοπούλου, ο οποίος μερίμνησε και για τις αντίστοιχες εργασίες στον κάμπο.
 
Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στις οδούς Κρήτης, Υμηττού, Χανίων, Πυθαγόρα, Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και σε δευτερεύουσες οδούς.
 
«Η παρέμβαση στον Άγιο Νικόλαο είναι μια δέσμευση η οποία έγινε πράξη. Είναι αδιανόητο κάποιος να μην έχει εύκολη πρόσβαση στο σπίτι του. Οι δρόμοι αυτοί είχαν αφεθεί στην τύχη τους από το 2002 με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους. Σχεδιάζοντας τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου Παιανίας παρεμβαίνουμε καθημερινά αντιμετωπίζοντας τα μικρά αλλά ουσιώδη προβλήματα. Με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Απαντάμε με πράξεις σε εκείνους που προσπαθούν να κρατήσουν τον δήμο προσκολλημένο στο παρελθόν» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.