ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Silver alert για τον Σπύρο Στάμου: Αγνοείται ο πρώην «σαν» δήμαρχος Παιανίας

Άφαντος είναι ο πρώην «σαν» δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου για τον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς να χαίρει άκρας υγείας και η απουσία του να οφείλεται σε καλοκαιρινές διακοπές. Πέντε χρόνια «σαν» δήμαρχος – τέτοια σκληρή αυτοκριτική δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει από πολιτικό παράγοντα- και άλλα δύο να κοπιάζει να ορίζει ειδικούς αγορητές στα δημοτικά συμβούλια, πρέπει να του προκάλεσαν ιδιαίτερη κόπωση.

Η απουσία του ήταν ιδιαιτέρως εμφανής στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Παιανίας. Βασικά έλειπε όλη η δημοτική ομάδα με εξαίρεση τον «Πολάκη» του Θανάση Ντζακώστα ο οποίος πρέπει να είναι ο μόνος γαλάζιος που αντιγράφει σε τέτοιο βαθμό τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Τον πρώην «σαν» δήμαρχο – τελικά ο Σπύρος Στάμου αντιλαμβάνεται κάθε φορά που αναφέρεται στον εαυτό του ως «σαν δήμαρχος» ομολογεί την ανεπάρκειά του;- αναζήτησε και η Χρυσούλα Σταμπέλου η οποία θύμισε ότι ο Στάμου έχει αναλάβει μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του έργου της αποχέτευσης – σ.σ. είχε υποσχεθεί λύση άμεσα – ενώ ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατέρριψε τα όσα γραπτώς ο πρώην «σαν» δήμαρχος είχε υποστηρίξει για την Πολιτική Προστασία χωρίς καμία αντίδραση.

Ο Σπύρος Στάμου αντί να υπερασπιστεί ο ίδιος το όποιο έργο θεωρεί έχει κάνει, αναθέτει το έργο αυτό πότε στον Θανάση Ντζακώστα και πότε στον Δημήτρη Ανδρέου, δύο νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι δείχνουν να μην γνωρίζουν τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης με αποτέλεσμα να εκθέτουν παραπάνω τον καταδικασθέντα από το εκλογικό σώμα πρώην «σαν» δήμαρχο.

Ίσως γιατί ο Σπύρος Στάμου γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κάτι να πει. Περιορίζεται σε διάτρητες ανακοινώσεις όπως αυτή που έβγαλε – μετά από προαναγγελία του «Πολάκη» του – για εξώδικο με αφορμή τα όσα ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης είπε για τις οφειλές στην ΕΥΔΑΠ.

Ο Στάμου βρήκε πεδίο λαϊκισμού λαμπρό στην αύξηση των τελών ύδρευσης και αντί να σιωπήσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.     Ξεχνά το εξώδικο της ΕΥΔΑΠ για ληξηπρόθεσμες οφειλές της περιόδου του. Θεωρεί πως επειδή κατά τα λοιπά πλήρωνε με «δανεικά», χρήματα που προορίζονταν για άλλες υπηρεσίες, ήταν εντάξει και η μαύρη τρύπα που δημιουργούσε θα έκλεινε με τρόπο μαγικό.

Δυστυχώς για τον Δήμο Παιανίας ο Σπύρος Στάμου ήταν «σαν» δήμαρχος όπως κατ’ επανάληψη έχει ομολογήσει. Ευτυχώς είναι πρώην «σαν» δήμαρχος. Ο δήμος σώθηκε από τα χειρότερα και εκείνος έμεινε με τον απότακτο «Πολάκη» του να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΥΓ. Σίγουρα εκεί στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς θα χαίρονται ιδιαιτέρως με τον γαλάζιο Πολάκη και κομματικό στέλεχος στην Παιανία