ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ – πρ. 21 ΟΤΑ) μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Παιανίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Διαδημοτικής Πολιτιστικής Συνεργασίας «Εν Άστει», προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Στον καιρό της

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν ΔΗΜΟΤΕΣ από τους Δήμους μέλη του ΣΒΑΠ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που παρατίθεται πιο κάτω, ακολουθώντας τις οδηγίες. Την τελική αξιολόγηση των φωτογραφιών θα αναλάβει επιτροπή που θα οριστεί από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων.

Η καλύτερη φωτογραφία που θα επιλεγεί θα συμπεριληφθεί στο επικοινωνιακό υλικό του Συνδέσμου, ως επίσημη αφίσα σε προσεχές πρόγραμμά του, που θα αφορά την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, θα βραβευθεί με μία φωτογραφική μηχανή Polaroid.


Σκοπός του προγράμματος είναι η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής απασχόλησης και δημιουργίας σε μία περίοδο που αυτή πλήττεται από την πανδημία του ιού COVID-19, καθώς και η δημιουργική αποτύπωση των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε.


Οδηγίες συμμετοχής:
• Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα πολύ σύντομο επεξηγηματικό κείμενο (100 περίπου λέξεων) και από τα στοιχεία του φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, Δήμος, στοιχεία επικοινωνίας)
• Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποστέλλονται σε μορφή .jpg
• Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα προσωπικής και αυθεντικής δημιουργίας.
• Οποιαδήποτε χρήση προσωπικών πληροφοριών των συμμετεχόντων θα είναι σύμφωνη με την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
• Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.
• Η φωτογραφία που θα κερδίσει στον διαγωνισμό θα χρησιμοποιηθεί από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων ως αφίσα προσεχούς προγράμματός του, με στόχο την ευαισθητοποίηση των Δημοτών για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.
• Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΠ www.sva.gr
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη του Προγράμματος Διαδημοτικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, Ιωάννα Ιακωβίδη, στο τηλέφωνο 210 67 11 228.