ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Η αλήθεια τρέφεται με κριτική". Εσείς κ. Χατζηδάβαρη φοβάστε την αλήθεια;

Μετά από τηλεφωνική πρόσκληση που δεχτήκαμε από τον κ. Αθανάσιο Χατζηδάβαρη, συναντηθήκαμε μαζί του στην Κεντρική Πλατεία της Παιανίας στις 18 Οκτωβρίου 2020 το μεσημέρι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από την δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από τον συνδυασμό του πρ. Δημάρχου Σπύρου Στάμου, που είχε και εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος.

Μέσα από την συζήτηση που αφορούσε την ανεξαρτητοποίησή του, μας ενημέρωσε και για την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα ως επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές του 2023, θέλοντας να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο.

Δεν παρέλειψε να ζητήσει και την εύνοιά μας ως μέσο για να του απαντήσουμε με την σειρά μας ότι μπορούμε να δημοσιεύουμε ενυπόγραφες επιστολές ή κείμενά του.

Ωστόσο, αυτό που μας εξέπληξε ήταν η επιμονή του σε ό,τι αφορά τα social media και τους χρήστες του.

Μας ζήτησε να μπλοκάρουμε συγκεκριμένους κυρίους και κυρίες με το επιχείρημα ότι δεν τον υποστηρίζουν και είναι απέναντι του. Κάτι που φυσικά του το αποκλείσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αντιλαμβανόμαστε την αδυναμία σας να διαχειριστείτε την κριτική αλλά αυτό γιατί θα πρέπει να αποτελεί δικό μας πρόβλημα;;;

Υπάρχει κάτι που μπορεί να σας φοβίζει ;;; Το μέλλον θα μας το δείξει... !!!