ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότεροι Ελεύθεροι Χώροι στη διάθεση πεζών και ποδηλάτων για 3η χρονιά στον Δήμο Παιανίας - Διαβάστε την σχετική Ανακοίνωση.

Ο Δήμος Παιανίας ανταποκρινόμενος στο αίτημα για περισσότερους ελεύθερους χώρους προχωρά για τρίτη χρονιά και σε συνεργασία με την Τροχαία, σε αλλαγές στον ευρύτερο χώρο της κεντρικής πλατείας Παιανίας (πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου) που θα επιτρέπουν στους οδηγούς τις μετακινήσεις αλλά θα αφήνουν και ένα δίκτυο δρόμου στη διάθεση πεζών και ποδηλάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου ξεκινά η πεζοδρόμηση στην κεντρική πλατεία Παιανίας που θα ισχύει καθημερινά κατά τις ώρες 21.00 – 02.00 και μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος της συμβολής των οδών Βασιλέως Παύλου με Βασιλίσσης Φρειδερίκης έως την οδό Σπύρου Ανδρέου.

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος της συμβολής των οδών Βασιλέως Παύλου & Ιωάννη Σταμάτη έως την διασταύρωση της οδού Ιωάννη Σταμάτη με την οδό Βασιλείου Χούντα.

 

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "Βασ. Σοφίας ΟΡΘΟΟΚΗ Ορούοι Βίβλιοπωλειο Βασ. Σοφίας Hobo Cocktail Bar υή-Ταξιάρχες Aithrio Cafe Crepale Υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας λειστό Ανδρικού Λάμπρου Λάμπρου Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου Παιανία Εκκλησία Ζωοδόχος Πηγή burger οντας Οινοφλυγείον Elis Music ALPHA BANK Pause Cafe| Bar Food Concept PizzaFan Παιανία Παθολογοσ Παράδοση πίτσας € OTE ΠΑΙΑΝΙΑΣ Βασ. Γεωργίου Χουνέρι Βασ.Γεωργίου 8 Γεωργίου"

Το μέτρο εφαρμόζεται για ακόμη μια χρονιά για την καλύτερη και ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των κατοίκων και την ηπιότερη κυκλοφορία στον χώρο της κεντρικής πλατείας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Με την εφαρμογή του αποδίδεται περισσότερος διαθέσιμος χώρος σε πεζούς και ποδηλάτες με ασφαλέστερη κυκλοφορία, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα καλύτερης ανάπτυξης των χώρων λειτουργίας των καταστημάτων. Παρακαλούμε θερμά τους πολίτες και τους οδηγούς των οχημάτων να συνεργαστούν ώστε το μέτρο να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό.