ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Παιανίας και Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ διοργανώνουν την αθλητική αναμέτρηση Top - Epee Greek Fencers 2022 το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας.

Η διοργάνωση Top Epee Greek Fencers είναι μια πρωτοβουλία του Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ πανελλαδικής εμβέλειας, στην οποία λαμβάνουν μέρος οι τέσσερις κορυφαίες πρωταθλήτριες Ελλάδος στην ξιφασκία, όπως επίσης και οι τέσσερις κορυφαίοι πρωταθλητές ξιφασκίας.

Φέτος, τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση, το πρωτάθλημα Top Epee θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο, ανοικτό για το ευρύ κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί στον κόσμο της ξιφασκίας.

Ο Δήμος Παιανίας, υπερήφανος υποστηρικτής των πρωτοβουλιών και δράσεων στον πολιτισμό και τον αθλητισμό υποστηρίζει το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα αποτελέσει πυλώνα των αθλητικών διοργανώσεων για το φετινό καλοκαίρι.

*Για τις 2 Ιουλίου 2022 θα υπάρξουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πλατεία Παιανίας. Πιο συγκεκριμένα, η πεζοδρόμηση της πλατείας θα εφαρμοστεί από τις 18:00 και όχι 21:00 όπως ισχύει η απόφαση, λόγω των απαιτούμενων εργασιών για τη διοργάνωση.