ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σεμινάριο Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Παιανίας τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

H Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας πραγματοποιούν τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Λ. Ανδρίκου και Νικ. Στάμου) δια ζώσης σεμινάριο, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Ε.Π. «Αττική 2014-2020») σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ. κατά του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δράση αυτή ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης έχει δηλώσει τα εξής: «Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά στα δια ζώσης σεμινάρια, σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, από τον Σεπτέμβριο! Προσκαλούμε τους ενήλικους δημότες να αγκαλιάσουν αυτή την αξιόλογη δράση και να επωφεληθούν δωρεάν με την τεχνογνωσία των εισηγητών μας για τις προκλήσεις του διαδικτύου, καθώς και τις ψηφιακές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας έτσι τον ψηφιακό εγγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής. Σας προσκαλώ να ενημερωθείτε για τον χρονοπρογραμματισμό της δράσης στο Δήμο σας!
Με αυτόν τον τρόπο δίνετε προτεραιότητα στην ψηφιακή ασφάλεια σας και κατ’ επέκταση στην ψυχική σας υγεία, διότι γνωρίζοντας τους δυνητικούς κινδύνους του Διαδικτύου, μπορείτε να σερφάρετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, με επίγνωση και δίχως τεχνοφοβία!».

Ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης από την πλευρά του είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προσφέρουμε στους ενήλικες κατοίκους της Παιανίας τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στις ψηφιακές δεξιότητες άνευ κόστους, αποκτώντας χρήσιμες γνώσεις στον τομέα του διαδικτύου. Στόχος μας είναι η παροχή πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων για την αύξηση της χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών, που διευκολύνουν και βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών μας».