ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαδικτυακή Σχολή Γονέων Δήμου Παλλήνης : «ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

Ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει τον θεσμό της Σχολής Γονέων και καλωσορίζει τους γονείς στον διαδικτυακό κύκλο ομιλιών, όπως έχει ήδη αναγγελθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Οι Σχολές Γονέων προσφέρουν εξειδικευμένη πληροφόρηση για το ρόλο των γονέων, ενημέρωση για την ανάπτυξη των παιδιών, τεχνικές και χρήσιμα εφόδια για να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες της σύγχρονης εποχής, χωρίς όμως να υποδεικνύουν ποιος είναι ο σωστός γονέας. Η θεματολογία της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου θα αφορά θέματα που άπτονται στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου, την πρόληψη των εξαρτήσεων, τις μαθησιακές δυσκολίες, θέματα διατροφής, τη σεξουαλική ταυτότητα παιδιών και εφήβων, καθώς και στο ρόλο των γονέων την περίοδο της πανδημίας.

Για τη φετινή χρονιά και λόγω των ειδικών συνθηκών θα λειτουργήσει ένα ενιαίο τμήμα και τα μαθήματα –ομιλίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 18:00’-20:00’.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την ομιλία της κας Αλαμπάνου Ελευθερίας από το ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  & ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΕΘΕΑμε τίτλο: «Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων- Ναρκωτικά, Αλκοόλ, internet κ.α» την Τετάρτη 20-01-2021.

Θα ακολουθήσει η ομιλία της παιδοψυχίατρου κας Γκιμπιρίτη Μαριάννας από το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Παλλήνης με θέμα: «Διαταραχές Διατροφής» την Τετάρτη 27-01-2021.

Απαραίτητη η εγγραφή στη Σχολή Γονέων με ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για το link σύνδεσης της κάθε ομιλίας.

Αιτήσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος στο email: tpaideias.pallini@gmail.com

Για περισσότερες Πληροφορίες:

Αντιδήμαρχος Παιδείας: κ. Βασιλική Μελισσά, τηλ 2106604725

Προϊσταμένη Τμήματος Παιδείας: κ. Ελένη Κωνσταντίνου, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ