Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Δώροκάρτες αξίας 300 ευρώ, εξασφάλισε ο Δήμος Παλλήνης, για την αγορά τροφίμων και άλλων βασικών ειδών από 14 πυρόπληκτα νοικοκυριά που ανήκουν στην κατηγορία των οικονομικά ευάλωτων και είναι δικαιούχοι του Τμήματος Πρόνοιας.
Οι δωροκάρτες είναι μια προσφορά του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) που εδρεύει στον Δήμο μας το οποίο αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει, η τέως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ασπασία Τζιτζικάκη (Aspasia Tzitzikaki).
Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ( Θανάσης Ζούτσος ) συνοδευόμενος από την κα Τζιτζικάκη, παρέλαβε τις δωροκάρτες την Τρίτη 7 Μαρτίου, από τoν Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΙΦΕΤ, Γιάννη Σωτηρίου και ήδη έχει ξεκινήσει η διανομή τους στους δικαιούχους, από την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας.