ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  Ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στο δήμο Παλλήνης;  Ο αποδυναμωμένος Ζούτσος, ο Αηδόνης ίσως δεν θα   φτάσει ως τις εκλογές, ή  Καρατζάς-Κουνενάκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος στο δήμο Παλλήνης; Ο αποδυναμωμένος Ζούτσος, ο Αηδόνης ίσως δεν θα φτάσει ως τις εκλογές, ή Καρατζάς-Κουνενάκη;

  • Ο νυν δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ,  δείχνει για πρώτη φορά αποδυναμωμένος και σίγουρα θα έχει πρόβλημα στις  επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
    Η πολυδιάσπαση στο δήμο Παλλήνης που μέχρι στιγμής ήταν αυτή η οποία έδινε τον αέρα της νίκης στον Δήμαρχο φαίνεται να ανήκει πλέον στο παρελθόν,  αφού από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας γίνεται μία κίνηση ώστε να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις γύρω από ένα πρόσωπο.
    Ο νυν δήμαρχος ενδιαφερόμενος μόνο για την πόλη του Γέρακα και αδιαφορώντας ουσιαστικά για τις άλλες δύο πόλεις την Παλλήνη και την Ανθούσα,  δείχνει να έχει καταλάβει την μάλλον επερχόμενη ήττα.
    Ο κ. Παναγιώτης Μερτύρης, ο αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος και θα συσπειρωθεί μαζί με αυτόν ή αυτήν που θα δείχνουν ικανοί να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.
    Ενδιαφέρον για είναι να είναι υποψήφιος δήμαρχος έχει εκδηλώσει και ο κ. Γιώργος Καρατζάς,  πρώην δημοτικός σύμβουλος,  προσπαθώντας να συγκροτήσει και αυτός ένα ικανό ψηφοδέλτιο,και δείχνει να τα καταφέρνει.
  • Εάν τελικά συσπειρώσει και  άλλο συνδυασμό που ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, τότε δημιουργείται ο πόλος αυτός ο οποίος θα είναι, το αντίπαλο δέος απέναντι στο Δήμαρχο κ Ζούτσο.
  • Προσπάθειες που έγιναν για να μην είναι τελικά υποψήφιος ο κύριος Καρατζάς ήδη έχουν πέσει στο κενό και η απάντηση που θα δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι τέτοια που θα αποστομώσει όλους τους αντιπάλους.
  • Η υποψηφιότητα που έχει εκδηλωθεί πριν λίγο καιρό και αφορά τον κύριο Χρήστο Αηδόνη, Πρώην βουλευτή και Υπουργό του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει δείχνοντας μία δυναμική, η οποία όμως όσο περνάει ο καιρός θα φθήνει και πιστεύουμε τελικά ότι ο κύριος Αηδόνης δεν θα φτάσει έως τον Οκτώβριο του 2023.
  • Αυτοί που σήμερα του λένε να είναι υποψήφιος,  μετά από λίγο καιρό θα είναι αυτή που πρώτη θα τον αδειάσουν και θα τον αφήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο.