ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σπίρτζης: Προσπάθεια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ με Αηδόνη & “ορφανά” της Ραχήλ Μακρή

Σπίρτζης: Προσπάθεια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ με Αηδόνη & “ορφανά” της Ραχήλ Μακρή

Προσπάθεια να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Παλλήνης μέσω του προσωπικού του φίλου από το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, υφυπουργού Υγείας στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, Χρ. Αηδόνη, κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o Χρ. Σπίρτζης. Συγκεκριμένα, επιχειρώντας να φτιάξει το δικό του «κομματικό στρατό» με στόχο, όπως έχει γράψει η ιστοσελίδα, να διεκδικήσει ακόμη και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (!!!!), ο κ. Σπίρτζης κάνει ακραίο προσωπικό πολιτικό «παιχνίδι» στην Ανατολική Αττική όπου εκλέγεται, καθώς μετά την τραγωδία των Τεμπών εμφανίζει σημαντική πτώση.

Στο πλαίσιο αυτό, σε έναν από τους μεγάλους δήμους της περιοχής, το δήμο Παλλήνης, κατεβάζει για δήμαρχο τον παλιό του φίλο και «σύντροφο» από το ΠΑΣΟΚ, Χρ. Αηδόνη κόντρα στην παράταξη «Εμείς, η πόλη μας», με επικεφαλής την Ειρ. Κουνενάκη, που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αυτή, ο κ. Σπίρτζης μαζί με τον Χρ. Αηδόνη, δεν διστάζουν να συμμαχήσουν ακόμη και με τα «ορφανά» της Ραχήλ Μακρή, αλλά και άστεγους της παράταξης της ΝΔ, καθώς ο επικεφαλής της Π. Μερτύρης, έχει δηλώσει ότι δεν θα ξανακατέβει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, με την παράταξη Σπίρτζη -Αηδόνη έχουν ήδη συστρατευτεί οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Άλλη Πόλη» που είχε ιδρύσει η Ρ. Μακρή αλλά, πλέον, δεν ανήκει σε αυτή καθώς διεγράφη (!) και Δ, Καρκούλιας, ενώ με αυτή φλερτάρουν και δημοτικοί σύμβουλοι της «γαλάζιας» παράταξης «Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις!», όπως οι Φ. Δασκαλάκη, Θ. Οικονόμου και Π. Χριστοφιλέας.

Την ίδια ώρα η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που έχει τρεις δημοτικούς συμβούλους, συνομιλεί με δημοτικούς συμβούλους από άλλες παρατάξεις για να επιτύχει τη διεύρυνση.