ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Δήμος Παλλήνης προσφέρει  σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες

Ο Δήμος Παλλήνης προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες

Ο Δήμος Παλλήνης προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, βρίσκοντας δημιουργική έκφραση.

 Χιλιάδες παιδιά και ενήλικες έχουν περάσει το κατώφλι των ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Παλλήνης, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας τους.

Την Τρίτη 31/5, τα παιδιά Α-Δ Δημοτικού των Τμημάτων Εικαστικών και Εργαστηρίων Παιχνιδιού και Αυτοσχέδιου Παραμυθιού της ΔΕ Γέρακα, πραγματοποίησαν τη τελετή λήξης της φετινής χρονιάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ( Θανάσης Ζούτσος ).

Εγκαινιάστηκε επίσης έκθεση με εικαστικά έργα στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης για τα όλα τα υπόλοιπα Τμήματα και Εργαστήρια παιδιών, εφήβων και ενηλίκων των ΔΕ Γέρακα και Παλλήνης, στο Οινοποιείο Πέτρου.