ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Μεγάλη συγκίνηση χάρισαν τα παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων στίβου, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης, στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης 2023

Μεγάλη συγκίνηση χάρισαν τα παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων στίβου, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης, στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης 2023

Μεγάλη συγκίνηση μας χάρισαν τα παιδιά των αθλητικών προγραμμάτων στίβου, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης, στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης 2023.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά, πάνω από 500 παιδιά ενώ γονείς, παππούδες και φίλοι τα καμάρωσαν και τα χειροκρότησαν, γεμίζοντας το Κλειστό του Γέρακα και το Στάδιο της Παλλήνης.

Περισσότερα από 2.500 παιδιά Δημοτικού, μαθαίνουν κάθε χρόνο τον αθλητισμό, μέσα από τα -ελάχιστα στην Ελλάδα- ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα με ISO9001, Aθλητικά Προγράμματα του Δήμου Παλλήνης

Λειτουργούμε προγράμματα στίβου, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ταε κβον ντο, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

Το παρών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου έδωσε και ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ( Θανάσης Ζούτσος ) ο οποίος απένειμε μετάλλια επιβράβευσης στα παιδιά.

Επίσης, απένειμαν μετάλλια ο Πρόεδρος του ΔΣ Παλλήνης, Κωστής Σμέρος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρράς, Φώτης Αβαρκιώτης, Διονυσία Κουκουβάου, ο Πρόεδρος της Αβαθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Μουρτζιάπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μπαξεβάνης, Ειρήνη Κουνενάκη , Μαρία Αμοργιανού και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Κομνηνάκης και Λάμπρος Γκόγκας.

Η Αθλητική Άνοιξη 2023 του Δήμου Παλλήνης, ολοκληρώνεται την 1/7 με τους αγώνες κολύμβησης, στο Κολυμβητήριο του Γέρακα.