ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Οι ευεργετηθέντες της ΝΔ και του Αντ. Σαμαρά στηρίζουν τώρα τον υβριστή του Χρήστο Αηδόνη

Οι ευεργετηθέντες της ΝΔ και του Αντ. Σαμαρά στηρίζουν τώρα τον υβριστή του Χρήστο Αηδόνη

Το είδαμε και αυτό!

Ο υποψήφιος δήμαρχος που το πρώτο πράγμα που ονειρεύεται αν γίνει Δημαρχος Παλλήνης (όνειρο θα μείνει) να τραγουδήσει στο Ηρώδειο, αντί να θέλει να κάνει κανένα έργο, εμφανίστηκε όψιμα νεοδημοκράτης (ο άνθρωπος και κολλητός του Σπίρτζη).

Μετά τη στήριξη που παρείχε στις εθνικές εκλογές, λίγες εβδομάδες πριν, στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον υποψήφιο Μανώλη Χριστοδουλάκη (φωτογραφία στην πλατεία Γέρακα), τώρα βλέποντας πως η ΝΔ είναι κυρίαρχη στον δήμο Παλλήνης άλλαξε κοστούμι και φόρεσε μπλε (που δεν του πάει κιόλας!).

1_8df99.jpeg

Εμφανίστηκε, με  καταχώρηση, σε σάιτ να πίνει καφέ με δυο-τρεις νεοδημοκράτες παλαιάς κοπής που δεν έχουν πλέον κανένα ρόλο στη ΝΔ του Κυριάκου και θέλουν να το παίζουν παράγοντες στην πόλη!

Τι τους ενώνει;

Η αχαριστία τους προς τον ευεργέτη τους Αντώνη Σαμαρά, που επι της δικής του πρωθυπουργίας είχαν έμμισθες θέσεις με παχυλούς μισθούς και τώρα στηρίζουν για υποψήφιο δήμαρχο τον υβριστή του πρώην πρωθυπουργού, που δεν είναι άλλος από τον κ. Αηδόνη. 

Δείτε τις παρακάτω δηλώσεις και το βίντεο που ο όψιμος υποψήφιος Δήμαρχος βρίζει τον Αντώνη Σαμαρά:

https://newpost.gr/eidiseis/ahdonhs-o-samaras-eprepe-na-dialeksei-to-palia-ellada/#lk8lr6wgv6kz02rch2

https://m.youtube.com/watch?v=UcIB_P_5OQk

Να θυμίσουμε επίσης πως ο κ. Άρης Βίτσιος διορίστηκε επι πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, ως διευθύνων σύμβουλος  στο Λιμάνι του Λαυρίου, με υψηλές αποδοχές και πολλές παροχές, ο εξαφανισμένος από την πόλη της Παλλήνης κ. Γάκης ήταν αποσπασμένος σε γραφείο βουλευτή της ΝΔ επι Σαμαρά, καθώς επίσης μετέπειτα και στο κόμμα (επίσης ευεργετημένος από Σαμαρά), όπως και ο κ. Κουτσικούρης που η ΝΔ τον έβαλε πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης, μη έχοντας κανένα άλλο ρόλο στο κόμμα. 

Ότι βάζει υπογραφή στήριξης στον κ.Αηδόνη, η κα. Λιάπη, ως πρόεδρος τοπικής ΝΔ (μόνη της κατέβηκε, μόνη της βγήκε), το γνωρίζουν άραγε οι πολιτικοί της προϊστάμενοι στο οργανωτικό της ΝΔ;

Αλλιώς θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί!

Ο αποσπασμένος υπάλληλος του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη που είναι ο κ. Βίτσιος, έχει πάρει άραγε άδεια από το αφεντικό του για την υπογραφή του;

Γιατί από όσο  γνωρίζουμε ο κ. Βορίδης είναι πολιτικό παιδί του Αντώνη Σαμαρά και αν ήξερε πως υπάλληλοι του  στο υπουργείο  στηρίζουν κάποιον που τον βρίζει, θα τους τράβαγε το αυτί.

Άραγε ο κ . Βορίδης ξέρει ποιον στηρίζει ο κ . Κουτσικούρης στην Παλλήνη, που είναι ο υβριστής του Α. Σαμαρά που τον έβριζε στα δύσκολα του κόμματος;

Είναι «πολλά τα λεφτά Άρη» για να δώσουν κάποιοι «τα φώτα τους» στο δήμο Παλλήνης.

Όπως ξέρουμε τα έμαθαν αυτά στη ΝΔ και γελάνε, αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν καμία σχέση με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού εκπροσωπούν το παλαιοκομματικό, που τους βάζει μονίμως στην αντιπολίτευση στον δήμο Παλλήνης.

Θα γελάσουμε όταν σύντομα θα φτάσουν και στα αυτιά του Αντώνη Σαμαρά (δεν φαντάζεστε τι έχει να γίνει).

Πληροφορίες θέλουν ήδη τον σημερινό δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο να έχει κλειδώσει και τη στήριξη της ΝΔ, αφού η σημερινή ΝΔ θέλει ανθρώπους σοβαρούς και αυτοδιοικητικούς για να συνεργαστεί την επόμενη μέρα για το καλό του δήμου Παλλήνης.