ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πρωτοφανές!- Ο Αηδόνης στρέφεται ευθέως κατά του δημοκρατικού διαλόγου & των συμφερόντων των Δημοτών - Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ το "σύστημά" του, η δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους;

Πρωτοφανές!- Ο Αηδόνης στρέφεται ευθέως κατά του δημοκρατικού διαλόγου & των συμφερόντων των Δημοτών - Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ το "σύστημά" του, η δημόσια διαβούλευση με τους κατοίκους;

Με μαύρη προπαγάνδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρ. Αηδόνης προσπαθεί μάταια να εξαπατήσει τους δημότες για την διαδικτυακή διαβούλευση ολοκληρωμένης ανάπλασης των πλατειών, που ο Θανάσης Ζούτσος θα υλοποιήσει άμεσα καθώς και τα συνοδά έργα που ήδη υλοποιούνται.  

Φαίνεται πως η μαζική συμμετοχή των δημοτών στην διαβούλευση, ενεργοποίησε τα φοβικά σύνδρομα του Αηδόνη και της παράταξής του. Αντί αυτό να αποτελεί σημείο σύγκλισης των πολιτικών αντιπάλων με γόνιμο και παραγωγικό διάλογο, εντούτοις για τον κύριο Αηδόνη αποτελεί ένα ακόμα πεδίο φτηνής προπαγάνδας και πεζοδρομιακής αντιπολίτευσης. 

Όταν φτάνεις στο σημείο αντί να επιβραβεύεις την δημόσια διαβούλευση, απεναντίας να στηλιτεύεις τις προσπάθειές μιας έμπειρης Διοικούσας Αρχής να ενεργοποιήσει τους δημότες στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής, ανοιχτής διαδικασίας για το μέλλον τους, τότε ξεκάθαρα γίνεσαι επικίνδυνος για τον Δήμο και τους κατοίκους του!

 Ιδιαίτερα όταν διεκδικείς το δημαρχιακό θώκο, προβάλλοντας την υποψηφιότητα και την παράταξη σου με πολυφορεμένες και παρωχημένες ατάκες του τύπου νέα σελίδα, επανεκκίνηση και αλλαγή. Αλήθεια αυτό το "αλλαγή" πόσο αναχρονιστικό και ξεπερασμένο ακούγεται στις μέρες μας! Στην συγκεκριμένη δεκαετία του '90, φαίνεται να έχει σταματήσει η επικοινωνιακή πολιτική και σκέψη του κυρίου Αηδόνη,μιας εποχής που οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη ανεπιστρεπτί! 

Δυστυχώς για εκείνον και την παράταξη του, ελλείψει επιχειρημάτων και προγράμματος, καταφεύγει σε επικοινωνιακού τύπου πυροτεχνήματα θεωρώντας πως οι δημότες είναι πρόβατα. 

Ενας φόβος που αποτελεί προϊόν μιας ξεπερασμένης λογικής και κακής νοοτροπίας που θέλει την πολιτική να αποφασίζεται μεταξύ μιας κλειστής ομάδας ανθρώπων - με τους δημότες απλούς θεατές των εξελίξεων και όχι ενεργούς δρώντες.  

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τον Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο. Πάνω σε στερεές βάσεις, με δημοκρατία, διάλογο  και με ανανέωση του ψηφοδελτίου του με νέους ανθρώπους με όρεξη για ομαδική δουλειά, διεκδικεί την συνέχιση του έργου του, δίνοντας  στην επόμενη ημέρα την ευκαιρία σε υγιείς και φρέσκες δυνάμεις της περιοχής μας να αναδειχτούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες... 

Από το 2011 έως σήμερα ολοκλήρωσε μια σειρά από βασικές υποδομές που έλειπαν από τον τόπο μας (οδοποιία, πεζοδρόμια, όμβρια, αποχέτευση, φυσικό αέριο, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, παιδικές χαρές, πλατείες) και τώρα συνεχίζει με τα αναγκαία έργα που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και λειτουργικά, ακόμα περισσότερο, την περιοχή μας. 

Αυτό σημαίνει σχέδιο, όραμα και πλάνο για τον Καλλικρατικό Δήμο Παλλήνης! Εσείς έχετε;;

 Γιατί τρέμετε την διαβούλευση και την ενεργό συμμετοχή των δημοτών κύριε Αηδόνη; Φοβάστε την δημοκρατία και τον διάλογο; 

Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη! 

Όσο και εάν προσπαθείτε να τους παραπλανήσετε, η γνώμη τους θα εκφραστεί στις εκλογές του Οκτωβρίου και τότε θα συνειδητοποιήσετε πως οι δημότες δεν τσιμπάνε στην συμπαιγνία σας, ούτε μπορούν να παραδώσουν το Δήμο σε τυχαία, αμφιβόλου αξιοπιστίας πειράματα.