ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους του Δήμου Παλλήνης προκαλούν οι -απροκάλυπτα- υπογραφές 20 Συριζαίων του Δήμου Παλλήνης υπέρ του υποψηφίου δημάρχου και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας Χρ. Αηδόνη, δυο μήνες πριν τις εκλογές.

Οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους του Δήμου Παλλήνης προκαλούν οι -απροκάλυπτα- υπογραφές 20 Συριζαίων του Δήμου Παλλήνης υπέρ του υποψηφίου δημάρχου και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας Χρ. Αηδόνη, δυο μήνες πριν τις εκλογές.

Οι υπογραφές από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Αηδόνη «έπεσαν» μετά από εντολή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και αποτυχών  βουλευτή στις πρόσφατες εκλογές στην Ανατολική Αττική Χρ. Σπίρτζη, που δεν κατάφερε καν να εκλεγεί βουλευτής.

Ο Σπίρτζης, κολλητός του Αηδόνη, από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ επι Γιώργου Παπανδρέου, ψάχνει πλέον σανίδα σωτηρίας (πολιτικής) στον Δήμο Παλλήνης.

Πληροφορίες που έχουν διασταυρωθεί πλήρως μας λένε πως ήδη εταιρείες τεχνικών έργων και εργολάβοι έχουν μπει με τη βοήθεια Σπίρτζη (πρώην υπουργός Υποδομών επι ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος ΤΕΕ επι ΠΑΣΟΚ) στην  «υποστήριξη» της καμπάνιας του Αηδόνη για τον Δήμο Παλλήνης.

Και επειδή η επόμενη πενταετία θα έχει πολλά έργα στην πόλη, από αυτά που σχεδίασε και δημοπράτησε η σημερινή δημοτική αρχή Παλλήνης και ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Ζούτσος, κάποιοι «τρίβουν τα χέρια» τους στο ενδεχόμενο (όνειρο θα μείνει) να διαχειριστούν τα γεμάτα ταμεία του δήμου Παλλήνης και τα έργα που θα γίνουν.

Αηδόνης και Σπίρτζης είναι σε κοινή γραμμή, αφού ο Σπίρτζης δεν είναι πλέον καν βουλευτής και δεν θα τον «χάλαγε» να ελέγξει με πολλούς τρόπους τον μεγαλύτερο δήμο της Ανατολικής Αττικής, τον Δήμο Παλλήνης.

Για αυτό και μετά από εντολή του, προσέτρεξαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ελέγχει στη περιοχή, να δηλώσουν υποταγή στην υποψηφιότητα του φίλου του Αηδόνη. 

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξόργισε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας σε Γέρακα, Παλλήνη και Ανθούσα, αφού πριν 40 μόλις μέρες, οι Νεοδημοκράτες έδωσαν ηχηρό ποσοστό της ΝΔ στην πόλη με 43% και δεν μπορούν να διανοηθούν πως τον δήμο Παλλήνης θα τον ελέγξει την επόμενη πενταετία ο Σπίρτζης και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αντιπολίτευση στη ΝΔ και με το απίστευτο σενάριο ο ΣΥΡΙΖΑ, τον μόνο δήμο που θα πάρει στην Αττική, να είναι ο Δήμος Παλλήνης με τον Αηδόνη.

Η οργή των Νεοδημοκρατών είναι μεγαλύτερη και στέφεται κυρίως προς τους 4-5 «παραγονταραίους» παλιάς κοπής, που το παίζουν και παράγοντες στην πόλη, αφού έμειναν κάποιοι από αυτούς «ορφανά» από τη Ραχήλ Μακρή, που είχαν κατέβει μαζί της το 2019(Καρκούλιας, Μήλας - σύζυγος Λιάπη, Σμυρλιάδης, Κωνσταντάς) και όπου μετά οι ίδιοι την διέγραψαν, και άλλοι που ιστορικά ευθύνονται για τη διάσπαση της ΝΔ στον Γέρακα πριν 20 χρόνια (Βίτσιος) και έρχονται τώρα να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους ως «πολιτικοί προδότες» της ΝΔ σε κρίσιμες στιγμές, αν και μονίμως ευεργετημένοι σε θέσεις με οικονομικές απολαβές από το κόμμα, όπως αυτή τη φορά, που θέλουν να παραδώσουν τον Δήμο Παλλήνης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτοί που προσέτρεξαν πριν τελειώσουν οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου στον Πασοκοσυριζαίο Αηδόνη(βλέπε Κουτσικούρης, Μερτύρης) φοβούμενοι πως αμέσως μετά τις εκλογές η ΝΔ του 43% στην πόλη θα επέλεγε γαλάζια υποψηφιότητα, όπως θα ήταν και λογικό και δεν θα ήταν του χεριού τους.

Είναι οι ίδιοι που ήθελαν να προλάβουν τις εξελίξεις για να εμποδίσουν μια όποια υποψηφιότητα της ΝΔ που θα άλλαζε το σκηνικό στην Παλλήνη.

Αντί αυτού προσέτρεξαν στον κολλητό του Σπίρτζη και όπως φάνηκε τελικά, ευνοούμενο του ΣΥΡΙΖΑ, Αηδόνη,  μόνο και μόνο από κομπλεξισμούς παρελθόντων ετών, λόγω των συνεχών και μόνιμων ηττών τους, αλλά και από τον πολιτικό τους «νανισμό» σε ότι αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κύριοι, 

Οι χιλιάδες Νεοδημοκράτες της πόλης δεν θα αφήσουν τον Δήμο Παλλήνης να παραδοθεί στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας το χατήρι των 3-4 μόνιμων διασπαστών του κόμματος της ΝΔ, και δεν θα επιτρέψουν να κάνει ο Δήμος Παλλήνης πισωγύρισμα, με πειραματισμούς ενός άσχετου με την αυτοδιοίκηση  από τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ στη Δράμα, όπως μας ενημέρωσαν, του Αηδόνη.

Ο Θανάσης Ζούτσος, ο νυν δήμαρχος, είναι η μόνη εγγυήτρια δύναμη να πάει σταθερά η πόλη μπροστά στο μέλλον,χωρίς πειράματα και πισωγυρίσματα, χωρίς πολιτικούς «πάτρονες» (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζης) που θα μπορούν να εκβιάζουν τον κάθε δήμαρχο για το προσωπικό τους συμφέρον, βάζοντας έτσι «τα θεμέλια» να καταρρεύσει ο Δήμος Παλλήνης από τα «αρπακτικά» και τα «τρωκτικά» που τον επιβουλεύονται μόνο και μόνο για να βολευθούν οι ίδιοι και η ομήγυρη τους.

Α, και κάτι ακόμη,πολύ  θα γελάσουμε όταν μάθουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι (άπειροι οι περισσότεροι) στον συνδυασμό Αηδόνη αυτά που γίνονται εσωτερικά. 

Έχουν κάνει οι μεγαλοπαράγοντες του συνδυασμού (παλιοί στο κόλπο) μεταξύ τους «κολλεγιές» με δυο τετράδες, βάζοντας δικούς τους δορυφόρους ως υποψήφιους συμβούλους, με σκοπό να εκλέξουν τον εαυτό τους δημοτικό σύμβουλο την επόμενη μέρα, στις 6-7 θέσεις που θα εκλέξει ο συνδυασμός στο επόμενο συμβούλιο.

Έτσι και τους πάρουν χαμπάρι οι «νέοι», τι τους κάνουν πίσω από την πλάτη τους  οι «παλιοί» που τους «δουλεύουν» και ξέρουν το κόλπο, θα τους πάρουν με τις πέτρες.

Κάθε φορά βρίσκουν «νέους», τους κοροϊδεύουν, τους «πουλάνε φούμαρα» μόνο να πάρουν τις ψήφους τους. 

Έτσι θα κλάψουν και κάποιοι που σήμερα είναι εκλεγμένοι και από τον Οκτώβρη θα κάθονται σπίτι τους να παρακολουθούν απέξω. 

Μόλις διαπιστώσουν τι έγινε με τους σταυρούς, δεν θα μιλάνε μεταξύ τους.