ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ραχήλ Μακρή:«Η αλλαγή διοίκησης θα αποβεί μοιραία και καταστροφική για τον δήμο Παλλήνης»

Ραχήλ Μακρή:«Η αλλαγή διοίκησης θα αποβεί μοιραία και καταστροφική για τον δήμο Παλλήνης»

 Με αναρτησή της στο facebook η πρώην υποψήφια δήμαρχος και νην δημοτική σύμβουλος Παλληνης, εξηγεί τους λόγους γιατί η αλλαγή διοίκησης στο δημο θα αποβεί μοιραία.Διαβάστε την ανάρτηση της κ.Μακρής:

«Σαν σήμερα αποχαιρετήσαμε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο το 2019 με την παράταξη μου Άλλη Πόλη Μανώλη Μάινα.

Όταν δέχτηκα τον Μανώλη στην παράταξη μου δέχτηκα ειρωνείες, όμως ο Μανώλης αποδείχτηκε ένας από τους καλύτερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού. Ένας κύριος που με πολύ σεβασμό και αγάπη έδωσε μια ανιδιοτελή μάχη για την προώθηση του προεκλογικού προγράμματος της άλλης πόλης. Ως υποψήφια δήμαρχος ήμουν η μοναδική που χωρίς χρήματα, κόμματα έφτιαξα μόνη μου μια παράταξη, έδωσα μια άνιση μάχη και η μοναδική στην Ελλάδα με ολοκληρωμένο πρόγραμμα στα πρότυπα ευρωπαϊκών δήμων.

Πήρα την τρίτη θέση και μέχρι σήμερα τιμώ την θέση αυτή ως δημοτική σύμβουλος παρά τον πόλεμο παρασίτων και τις προσπάθειες να αποχωρήσω.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν είναι έτοιμοι για τέτοια προγράμματα, ούτε για τέτοιους πολιτικούς. Από όλη αυτή την εμπειρία βγήκα πιο πλούσια σε εμπειρία και γνώση και το κυριότερο στην αποκάλυψη παρασίτων που τίμησα με την συμμετοχή τους στην παράταξη μου άλλη πόλη. Στις εκλογές του Οκτωβρίου καλώ τους δημότες του Δήμου Παλλήνης να είναι πολύ προσεκτικοί με την ψήφο τους και να μην πέσουν θύματα ιδιοτελών που το μόνο που επιθυμούν είναι η καρέκλα και η διαχείριση των εκατομμυρίων ευρώ. Η αλλαγή διοίκησης θα αποβεί μοιραία και καταστροφική για τον δήμο Παλλήνης και αυτό το λέω έχοντας εμπειρία πλέον από μέσα και γνωρίζοντας έναν έναν τους ανθρώπους που ονειρεύονται καρέκλες».

368674981_24361441486788591_8005473981177000325_n_bcbcd.jpg