ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αποκλειστικό: Το δίπολο Αηδόνη – Σπίρτζη & ο πολιτικός χαμαιλέοντισμος στο Δήμο Παλλήνης, 20 αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν «βαθύ» ΠΑΣΟΚ

Αποκλειστικό: Το δίπολο Αηδόνη – Σπίρτζη & ο πολιτικός χαμαιλέοντισμος στο Δήμο Παλλήνης, 20 αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν «βαθύ» ΠΑΣΟΚ

Μετά την ηχηρή διάψευση από τα επίσημα όργανα της Ν.Δ., του άρθρου περί δήθεν «στήριξης» της Ν.Δ. προς τον κ. Αηδόνη (που δολίως είχε διοχετευθεί προς τον λαό της Παλλήνης), αφού έφαγε, κοινώς, πόρτα, στράφηκε στον παλιό του φίλο για να βρει δεκανίκια, που δεν είναι άλλος από τον αποτυχημένο κολλητό του κο Σπίρτζη.

Σύμφωνα με πρόσφατες ανακοινώσεις, 20 κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο σύνολό τους από τον στενό κύκλο του κου Σπίρτζη, σαμποτάρουν την Δημοτική Παράταξη «Εμείς η πόλης μας» που στελεχώνεται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνουν την υποστήριξή τους προς τον κο Αηδόνη.

Από ότι φαίνεται οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μέσα στο «βαθύ ΠΑΣΟΚ», μεταξύ του κ. Σπίρτζη και του κ. Αηδόνη, καλά κρατούν και τα πολιτικά γραμμάτια μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν!

Ο κος Σπίρτζης παρά την αποδοκιμασία που προσφάτως εισέπραξε τόσο το νυν κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) όσο και ο ίδιος προσωπικά από τον κόσμο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της Παλλήνης, εξακολουθεί να σαμποτάρει τον πολιτικό του χώρο, προς χάριν των προσωπικών του συμφερόντων.

Το καινούργιο αφήγημα λοιπόν του υπερ-κομματικού κου Αηδόνη και η προσπάθεια του να φανεί ως ένας ανεξάρτητος, υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, δεν μπορεί σοβαρά να σταθεί. Διότι ο ίδιος αγνοώντας προκλητικά τους απλούς πολίτες, επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις κομματικές ταμπέλες, για αυτό και στρέφεται αποκλειστικά σε κομματικά στελέχη που μέχρι πριν λίγες μέρες πάλευαν σηκώνοντας την σημαία του κόμματος τους πάνω από όλους και όλα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Εδώ, κ. Αηδόνη, ένα από δύο τινά συμβαίνουν: Ή η όποια σύγκλιση οφείλεται σε αλλότρια-ιδιοτελή κίνητρα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις ή εσείς πραγματικά χαραμίζεστε και θα έπρεπε να αναλάβετε μια πρωτοβουλία, σε κεντρικό επίπεδο, ενοποίησης της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, σαφέστατα υπό την ηγεσία του παλαιού ΠΑΣΟΚ από το οποίο προέρχεστε και εκπροσωπείτε «επάξια»!

Παρά ταύτα, το ερώτημα που προκαλούμε τον κ. Αηδόνη να μας απαντήσει είναι το εξής: Πως συγκλίνουν οι απόψεις των κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στα θέματα Ανάπτυξης και Οικονομίας, στα θέματα Περιβάλλοντος, στα θέματα Δημόσιας Υγείας; Επειδή το ερώτημα είναι ρητορικό, παραδεχτείτε κε Αηδόνη πως πάνω στην απελπισία σας έχετε απολέσει κάθε κριτήριο πολιτικής λογικής και πως ακολουθώντας την τακτική του χαμαιλέοντα, θα έχετε την ίδια πορεία με τον κολλητό σας κο Σπίρτζη.