ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο πανικός της συντριπτικής ήττας  οδηγεί τον Χρήστο Αιδόνη σε δημοσιοποίηση  μαϊμού δημοσκόπησης

Ο πανικός της συντριπτικής ήττας οδηγεί τον Χρήστο Αιδόνη σε δημοσιοποίηση μαϊμού δημοσκόπησης

Στην αγωνία του ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης και η παράταξη του στο δήμο Παλλήνης, για να προκαλέσουν τεχνητή συσπείρωση και να κερδίσουν  λίγο τις χαμένες εντυπώσεις, καταφεύγουν σε πρακτικές εξαπάτησης, με δημοσκοπήσεις μαϊμού.

Με μια ψεύτικη απατεωνίστικη διαδικτυακή "δημοσκόπηση", στην οποία όποιος θέλει "ψηφίζει" όσες φορές θέλει, προσπαθούν να επηρεάσουν τους αφελείς ή αυτούς που δε γνωρίζουν πως βγαίνει το αποτέλεσμα που σερβίρουν και διακινούν μέσα από τις σελίδες τους.

Είδε το φως της δημοσιότητας μία δημοσκόπηση για το δήμο, όχι μόνο αμφιβόλου προελεύσεως,  αλλά και πλήρως πλασματική και αυτό διότι  μπορούσε να ψηφίσει όποιος ήθελε από όπου ήθελε.

Δεν είναι δυνατόν  σε ένα δήμο σαν της Παλλήνης,  να βγαίνει αποτέλεσμα με 300 απαντημένες ερωτήσεις.  Το ασφαλές δείγμα για τέτοιο Δήμο είναι 600 και πάνω.

Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι ότι αυτή η δημοσκόπηση είναι διαδικτυακή, με αποτέλεσμα να μπορεί να ψηφίσει και κάποιος από την Κομοτηνή, την Κρήτη, τα Γιάννενα, αλλά και από τα Σκόπια. 

Βέβαια τα αποτελέσματα αυτών των γκάλοπ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και το μόνο που εξυπηρετούν είναι τον μηχανισμό προπαγάνδας, του συγκεκριμένου υποψήφιου, γιατί με τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζουμε και έχουμε στα χέρια μας δεν ξεπερνάει το 21 με 22%.

Η δημοσκόπηση αυτή προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην κοινή γνώμη, για το ποιος υποψήφιος έχει το προβάδισμα   και να χτυπήσει το σημερινό δήμαρχο Θανάση Ζούτσο,  να μειώσει το μεγάλο ρεύμα ψηφοφόρων, επηρεάζοντας έτσι τους πολίτες υπέρ του Αιδόνη.

Με τον τρόπο που προσπαθούν να πλασάρουν,  αυτήν την  αμφιβόλου ποιότητας δημοσκόπηση, δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται ο Αιδόνης και το “πολιτικό του παρεάκι”, ώστε να μηχανεύονται  τρόπους πολιτικής εξόντωσης του Ζούτσου, αφού Αιδόνης είναι πολιτικά λίγος,  και δεν μπορεί να συναγωνιστεί την τεράστια δυναμική και το έργο  Ζούτσου. 

Κύριε Αιδόνη,  μπορεί να γνωρίζετε εσείς καλύτερα από μας, τη συντριπτική ήττα που έρχεται για σας, αλλά εμείς θα σας συμβουλεύσουμε ότι ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.

Καληνύχτα κύριε  Αιδόνη.