ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης με αφορμή ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων της πόλης

Ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης με αφορμή ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων της πόλης

Με αφορμή τις ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο από συγκεκριμένο «φιλοζωϊκό» σωματείο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου Παλλήνης, ανακοινώνεται πως:

1. Η νέα Διοίκηση του Δήμου παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση μηδενική ποσότητα ζωοτροφών και καμία οικονομική πρόβλεψη για το 2024.

2. Η νέα Διοίκηση του Δήμου παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση δεκάδες «ξεχασμένα» σκυλιά σε συνεργαζόμενη πανσιόν για ζώα.

3. Η νέα Διοίκηση του Δήμου δεν παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση κανένα ηλεκτρονικό αρχείο με την αποτύπωση της κατάστασης και τη διαχείριση των αδέσποτων της πόλης, ήτοι καμία χαρτογράφηση των αδέσποτων στις 3 κοινότητες, κανένα αρχείο εθελοντών και τέλος κανένα επιχειρησιακό σχέδιο.

4. Η νέα Διοίκηση του Δήμου παρέλαβε από την προηγούμενη Διοίκηση μία συγκεκριμένη σύμβαση πλαίσιο για τη διαχείριση των αδέσποτων και αδίκως «καταγγέλλεται» για τους όρους της σύμβασης αυτής.

Επειδή συνεπώς η παραληφθείσα κατάσταση του Δήμου Παλλήνης και σε αυτό τον τομέα είναι κακή, όσοι προστρέχουν σε εύκολα συμπεράσματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Η νέα Δημοτική Αρχή του Χρήστου Αηδόνη θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της για το οποίο ψηφίστηκε από τον Παλληνιώτικο λαό και δεν θα ανεχτεί άλλες προσβλητικές αναφορές και διασπορά ψευδών ειδήσεων, παρά μόνο δημιουργικές προτάσεις και καλοπροαίρετες κριτικές στο πλαίσιο των αρμόδιων οργάνων του Δήμου.