ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ανεξαρτητοποιήθηκε η κα Διονυσία Κουκουβάου, από τον συνδυασμό του κ. Σμέρου

Ανεξαρτητοποιήθηκε η κα Διονυσία Κουκουβάου, από τον συνδυασμό του κ. Σμέρου

Την ανεξαρτητοποίηση της από το συνδυασμό του κ. Σμέρου, έκανε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο, με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Βίτσιο, η δημοτική σύμβουλος κα Διονυσία Κουκουβάου.

Η επιστολή της κας Κουκουβάου.

"Με τη παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι από σήμερα Πέμπτη 14-Μαρτίου 2024, αποτελώ ένα ανεξάρτητο μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Οι λόγοι της αποχώρησης μου από την παράταξη “Μία πόλη για όλους”, αφορούν την διαφωνία μου στις επιλογές της νέας ηγεσίας της παράταξης με την οποία έχουν εκλεγεί την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Η στάση του επικεφαλής παράταξής μου σε ένα μείζον θέμα που ανεδείχθη κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και συγκεκριμένα για την κατάσταση του κολυμβητηρίου, με αναγκάζει να πω ότι έχουμε εκλεγεί για να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον τους δημότες της πόλης και όχι μικροπολιτικές που είναι απέναντι σε αυτή την κατεύθυνση.

Θεωρώ αδιανόητο να αποθαρρύνονται από τον επικεφαλής τα μέλη της παράταξής μου για να μην συμμετέχουν σε μία αυτοψία μετά τις καταγγελίες του δημάρχου, για τις τεχνικές και λειτουργικές αδυναμίες του κολυμβητηρίου.

Αυτή και μόνο η στάση είναι αρκετοί για να αποδείξεις την αδυναμία της νέας ηγεσίας να αντιληφθεί το νέο ρόλο της.

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποιημένη που δεν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της σιωπής και διαπίστωσα μόνη μου την απαράδεκτη κατάσταση μιας αθλητικής εγκατάστασης που πίστευα όπως αποτελεί κόσμημα της πόλης μου.

Ακόμη θέλω να γίνει απολύτως καθαρό να γίνει απολύτως καθαρό πως θα παραμείνω μέλος του δημοτικού συμβουλίου,

Η εκλογή μου ήταν αποτέλεσμα μιας εκλογικής μάχης που έδωσα σε μία με μία άλλη ηγεσία, τον Θανάση Ζούτσο, που θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του.

Εύχομαι αυτή μου η στάση να προβληματίσει την ηγεσία γιατί οι καιροί ου μένετοι."

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης ο κ. Σμέρος, ο οποίος είπε:

"Όταν κάποιος θέλει να προξενήσει ένα γεγονός η κάποια εξέλιξη, πρέπει να έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Η σημερινή ανακοίνωση της κας Κουκουβάου, ήταν λίγο πιο αναμενόμενη από το αναμενόμενο.

Δυστυχώς η ευτυχώς και τα γραπτά υπάρχουν και οι συνεννοήσεις υπάρχουν και για να μην αφήνονται εντυπώσεις πράγματι έγινε μία αναφορά στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Όλοι εξεπλάγην με την αυθόρμητη αντίδραση της κας Κουκουβάου, που έπεσε από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσε.

Όλοι εξεπλάγην για το πού τρέχουν τα νερά. Ο δήμαρχος ήξερε ότι είναι και κοντά στο σπίτι της και λοιπά. την ίδια μέρα έγινε μία συνεννόηση από έτσι δυνατά να πάμε την άλλη μέρα στο κολυμβητήριο.

Προσωπικά δεν μου αρέσει ποτέ να σέρνομαι συνεπώς προτίμησα και για του λόγου το αληθές ήρθα και σε αντίστοιχες συνεννοήσεις με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Οικονόμου ο οποίος παρίσταται και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ακριβώς λέω,να επισκεφθούμε σαν παράταξη οργανωμένα το χώρο και μάλιστα εκτός από εμένα είχαμε μιλήσει με την κα Διακάκη αν θυμάμαι καλά, με τον κ. Βασιλείου και με την κα Κουκουβάου.

Η κα Κουκουβάου. μετά το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, είπε ότι να το δω, μετά με πήρε τηλέφωνο δεν μπορώ να μη δεν πάω. Εντάξει της είπα πήγαινε.

Ξαναμιλήσαμε και είπαμε να πάμε όλοι μαζί. Και είχαμε κανονίσει μία συνάντηση με τον κ. Οικονόμου εδώ είναι να βεβαιώσει να πάμε μιά άλλη μέρα.

Δεν τα καταφέραμε για κάποιους προσωπικούς λόγους του κ. Οικονόμου, τη μέρα που έπρεπε, γιατί έτυχε κάτι στον άνθρωπο και είχαμε πει να πάμε σε εύθετο διάστημα.

Συνεπώς αυτά που ακούστηκαν είναι γελοιότητες, είναι αστειότητες και από εκεί και πέρα όπως σας είπα ήταν κάτι το αναμενόμενο, το οποίο βασίζεται σε μία σειρά άλλων καταστάσεων, οι οποίες πολύ σύντομα πιστεύω θα αναλυθούν.

Αυτά ως προς την αποχώρηση η οποία μας διευκολύνει από το να πάρουμε εμείς, άλλες πιο δυσαρεστες αποφάσεις"