ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο 2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης, για την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων»

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο 2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης, για την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων»

Με μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο 2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης, η Δημοτική Αρχή τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων» την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης συνεχάρη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την προστασία των αδέσποτων της πόλης Απόστολο Καρανίκα για την πρωτοβουλία αλλά και το έργο που γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα, όπως και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Φιλίτσα Δασκαλάκη για το συντονισμό ανάλογων δράσεων ευαισθητοποίησης στη σχολική κοινότητα, που σκοπό έχουν να εισάγουν τις καλές πρακτικές αλλά και τις πολιτικές απαραίτητες τόσο για την προάσπιση της τετράποδων φίλων του ανθρώπου, αλλά και για την ευταξία στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της δράσης έλαβαν το λόγο και μέλη της πενταμελούς επιτροπής για τη διαχείριση των αδέσποτων της πόλης και παρουσίασαν διάφορες πτυχές του ειδικού προγράμματος.

Ειδικότερες αναφορές έγιναν από την κτηνίατρο Δέσποινα Κοτρομάγια, την Πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου stray gerakas Ακριβή Λευκαδίτη και τον Εκπαιδευτή σκύλων Χρήστο Πρινωτάκη.

Κλείνοντας ο κ. Αηδόνης τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού σε όλες τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου που σκοπό έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση δυνάμεων για το καλό της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών.

Η δράση έλαβε χώρα παρουσία του υπΔντή του Σχολείου Αλέξανδρου Αλεξανδρή και εκπαιδευτικών.