ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο πλαίσιο ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί η νέα Δημοτική Αρχή με στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δραστηριοποιούνται πολιτικά στην περιφέρεια Αν. Αττικής.

Ο κ. Αηδόνης, ενημέρωσε τον κ. Καραμέρο για σειρά θεμάτων και προτεραιότητες όπως αποχετευτικό δίκτυο, σχέδιο πόλης, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, απορροφήσεις ευρωπαϊκών πόρων, πολιτική προστασία κ.α.

Ο Βουλευτής δήλωσε πως αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται σε αυτή τη χρονική στιγμή στην Παλλήνη, δεδομένης της πληθυσμιακής ανάπτυξης και των νέων μεγάλων απαιτήσεων που επιφέρει.

Ο κ. Αηδόνης ευχαρίστησε τον κ. Καραμέρο για την επίσκεψη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε τακτική επικοινωνία, όπως άλλωστε πράττει ο Δήμαρχος τόσο με κυβερνητικά στελέχη όσο και με αυτά της αντιπολίτευσης.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ακόμη Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης καθώς και συνεργάτες του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.