ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διανομή δώρων και τροφίμων στους ωφελούμενους ενόψει της Πασχαλινής περιόδου, στο Δήμο Παλλήνης

Διανομή δώρων και τροφίμων στους ωφελούμενους ενόψει της Πασχαλινής περιόδου, στο Δήμο Παλλήνης

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου μας έχουν μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά αγάπης για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά την επίσκεψή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη διάρκεια της διανομής, δώρων και τροφίμων για τους ωφελούμενους, ενόψει της Πασχαλινής περιόδου.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ασπασία Τσιτζικάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τη διαδικασία, τονίζοντας πως οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου, αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση συνδημότη μας με μεγάλη διακριτικότητα και ευαισθησία, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Ειδικά αυτή την περίοδο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και με τις άοκνες προσπάθειες της υπεύθυνης Έλενας Παπαδοπούλου και των συνεργατών και εθελοντών, χτυπά δυνατά η καρδιά της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο κ. Αηδόνης σχετικά δήλωσε: «Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου μας έχουν μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά αγάπης για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, όχι μόνο στις εορταστικές περιόδους αλλά κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Το έργο που γίνεται είναι πολύ αξιόλογο. Αναγνωρίζουμε την υποστελέχωση όπως και σε όλο τον Δήμο, αλλά ευελπιστούμε με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, να θεραπεύσουμε κάποιες παθογένειες του παρελθόντος. Στη μάχη κατά των κοινωνικών αποκλεισμών, σημαντικό ρόλο έχουν εθελοντές και χορηγοί. Και σε αυτούς τους τομείς προχωρούμε με σταθερά βήματα, δημιουργώντας νέο μητρώο εθελοντών και καταγράφοντας λεπτομερώς τις ανάγκες του Δήμου έτσι ώστε τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να δώσουν λύσεις και να αφήσουν ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Τέλος θερμές ευχαριστίες στους Συλλόγους του Δήμου μας και όλους τους συμπολίτες μας που στηρίζουν τις κοινωνικές δράσεις και ιδιαιτέρως το Κοινωνικό Παντοπωλείο με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, όχι μόνο κατά τις γιορτές αλλά 365 μέρες το χρόνο. Είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, έτσι ώστε κανείς συνδημότης μας που αντιμετωπίζει κοινωνικές ή οικονομικές δυσκολίες να μην νιώθει μόνος. Εύχομαι ολόψυχα το Φως της Ανάστασης να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία! Χρόνια πολλά με υγεία. Καλό Πάσχα!».