Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Σχετικά με τη βλάβη του αγωγού ύδρευσης στην οδό Κριεζώτου της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα, σας ενημερώνουμε πως ο Δήμος Παλλήνης έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να υπάρξει το συντομότερο δυνατό αποκατάσταση της βλάβης.
Η καθυστέρηση στην αποκατάσταση, οφείλεται στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο διέρχεται υπόγειος αγωγός υψηλής τάσης και χωρίς τα σχέδια διέλευσης τα οποία έχει στην κατοχή της η ΔΕΗ, είναι αδύνατη οποιαδήποτε επέμβαση για να μην κινδυνεύσει οποιαδήποτε ζωή.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του
Δημότη, Συντήρησης Δημόσιων Κοινόχρηστων Χώρων και Υποδομών, Νίκος Κούτρας και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Δημήτρης Λιάμης έχουν ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως τη ΔΕΗ και αναμένεται εντός των ημερών να λάβουν από τη ΔΕΗ τα σχετικά σχέδια διέλευσης, ώστε στο άμεσο επόμενο διάστημα, να γίνει αποκατάσταση της υπάρχουσας βλάβης.