ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Δ.Ε Γέρακα την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σε δια περιφοράς συνεδρίαση, την 30η Ιουνίου 2021, ημέρα της εβδομάδας ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 11:00, για να συσκεφθείτε και να αποφασίσετε επί:

 

 

1.

Λήψη απόφασης για την προσφορά τροφίμων στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», εις μνήμην του Δημοτικού Συμβούλου και φίλου Ηλία Περδίκη.

(Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Λ.  Αντωνόπουλο)

 

2

Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ή μη πινακίδας απαγόρευσης ρίψης μπάζων, κλαδιών και λοιπών ρυπογόνων αντικειμένων, στη συμβολή των οδών: α) Σπετσών και Δήλου και β) Κυκλάδων και Σπετσών, στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης. (Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Λ.  Αντωνόπουλο)

 

3.

Λήψη απόφασης για την αποστολή ή μη επιστολής προς την Αττική Οδό  Α.Ε., από το Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα, περί ενημέρωσης της σχετικά με την όχληση κατοίκων από το θόρυβο των αυτοκινήτων, που κινούνται επί της Αττικής Οδού, (από την οδό Κυπαρισσίας έως την οδό Καλαμάτας), καθώς και πιθανή τοποθέτηση επιπλέον ηχοπετασμάτων για τη μείωση του θορύβου.

(Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Λ.  Αντωνόπουλο)

 

4.

 

Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση ή μη κολωνακίων / ελαστικών οριοδεικτών, επί της οδού Ηρακλείου της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα, του Δήμου Παλλήνης.

(Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Λ.  Αντωνόπουλο)

 

5.

 

 

Λήψη απόφασης για την προσφορά ή μη από τη Δημοτική Αρχή σε άπορους αποβιώσαντες συμπολίτες μας, ή στους συγγενείς αυτών, που δύσκολα βιοπορίζονται, σχετικού αντιτίμου για την τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας.

 (Εισήγηση από τον Πρόεδρο του Κοιν.Συμβουλίου Γέρακα κ. Λ. Αντωνόπουλο)

 

Για την δια περιφοράς συνεδρίαση ισχύει το υπ΄αριθμ. 60249/22.9.2020 έγγραφο του Υπ. Εσωτερικών με θέμα: «Συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου και λοιπών συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

Γέρακας,  26-06-2021

Ο Πρόεδρος

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ