Η ατάκα της ημέρας

  • Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάνω από 150 εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τον Δήμο Παλλήνης μέσα σε δύο χρόνια

Πάνω από 150 εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τον Δήμο Παλλήνης μέσα σε δύο χρόνια
Ο Δήμος Παλλήνης, μέσω του Αντιδημάρχου Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας, Παναγιώτη Μερτύρη και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας, στη οποία προΐστανται η Αντιδήμαρχος Βίκυ Κακαμπούκη, συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις για την καταγραφή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.
Η συγκεκριμένη δράση συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, απελευθερώνοντας θέσεις στάθμευσης, στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.
Κατά τη διάρκεια του 2024, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προχώρησε στην απομάκρυνση συνολικά 82 εγκαταλελειμμένων οχημάτων, εκ των οποίων 72 ήταν επιβατικά αυτοκίνητα, 6 φορτηγά οχήματα και 4 δίκυκλα. Αντίστοιχα, το 2025 απομακρύνθηκαν συνολικά 77 εγκαταλελειμμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων 73 επιβατικά αυτοκίνητα, 2 φορτηγά οχήματα και 2 δίκυκλα.
Ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει με σταθερό προγραμματισμό τις σχετικές ενέργειες, με στόχο τη διατήρηση ενός καθαρού, λειτουργικού και ασφαλούς αστικού περιβάλλοντος για όλους τους δημότες.