ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παλλήνη: Τελευταία φάση Απογραφής από 15 έως 21/2

Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ως αρμόδιος φορέας για την ανάπτυξη, παραγωγή και διάδοση των επίσημων στατιστικών της Χώρας, διενεργεί, όπως κάθε δέκα χρόνια, τις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών, σύμφωνα με τον Εθνικό νόμο 4772/2021 (ΦΕΚ 17/Α΄/05-02-2021).

Η Γ’ φάση και τελευταία φάση της Απογραφής θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, συμπεριλαμβανομένων Σαββάτου και Κυριακής. 

Τόπος διενέργειας για το Δήμο Παλλήνης (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Λεοντάριο/Κάντζα) θα είναι το Δημαρχείο (Ιθάκης 12, Γέρακας, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Ισόγειο), για τις περιπτώσεις που η απογραφή θα γίνει με φυσική παρουσία του απογραφόμενου.  Ώρες διεξαγωγής: 8.30 π.μ. – 3.30 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της είναι το : 210-6604619.

Προσβλέπουμε στην θετική ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης, που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν απογράφηκαν είτε ηλεκτρονικά (αυτοαπογραφή), είτε από τον απογραφέα (δελτίο) κατά την προηγούμενη περίοδο. Επισημαίνεται ότι κατά την προσέλευση για την απογραφή απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ και η είσοδος στο χώρο θα πραγματοποιείται βάσει των μέτρων που εφαρμόζονται για την είσοδο στις Δημόσιες Υπηρεσίες.