ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εποικοδομητική ήταν η εφ' όλης της ύλης συζήτηση που είχαν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Θανάσης Ζούτσος και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) κ.Γιώργος Μαρκόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Παλλήνης, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί και σχεδιάζει ο Δήμος Παλλήνης.


Συζητήθηκαν ακόμη, τρόποι θεσμικής παρέμβασης της ΠΕΔΑ προκειμένου να προωθηθούν από την Κεντρική Διοίκηση, προγράμματα που μπορούν να απορροφηθούν από τους Δήμους.


Η συζήτηση κινήθηκε επίσης και περί των επερχόμενων νομοθετικών αλλαγών και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να διευκολυνθεί στην προσπάθειά της ώστε να δώσει, άμεσα λύσεις σε θέματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.