ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δηλώσεις Δημάχου Παλλήνης Ζούτσου για την παρουσίαση επετειακής δίτομης έκδοσης για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του '21

«Είναι τιμή να βρίσκομαι στον Δήμο Παλλήνης που με την ενεργητική συμβολή της κοινωνίας των πολιτών, καταφέρνει να κρατά ενεργή και ζώσα την πολιτιστική ζωή ενός μεγάλου Δήμου. Xαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η πρόσκληση συνδέεται με τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, που ο Δήμος σας τιμά, με δυο αφιερωματικούς τόμους, οι οποίοι αποσκοπούν στην υψηλή εκλαΐκευση και διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύτερο κοινό. Είναι στοίχημα για όλους μας, να εμβαθύνουμε στις αξίες που μας παραδόθηκαν και να μεγαλώσουμε ηθικά και πνευματικά τη χώρα»».
 
Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, για την τιμή που μας έκανε, με την παρουσία και τα λόγια του, την Τετάρτη 25/5, κατά την τελετή παρουσίασης του δίτομου έργου, με τίτλο «Το μυστικόν [σύνθημα] θέλει το έχομεν: «Καστρινοί και Λογγίσιοι», που εξέδωσε ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με το ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.