ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θανάσης Ζούτσος:"Γιορτάσαμε την Τετάρτη 1/6, το τέλος των φετινών μαθημάτων της Σχολής Γονέων του Δήμου Παλλήνης, με τις απονομές των βεβαιώσεων στους γονείς-μαθητές και στους επιστήμονες-ομιλητές."

"Γιορτάσαμε την Τετάρτη 1/6, το τέλος των φετινών μαθημάτων της Σχολής Γονέων του Δήμου Παλλήνης, με τις απονομές των βεβαιώσεων στους γονείς-μαθητές και στους επιστήμονες-ομιλητές, με τραγούδια από την χορωδία Con Anima και την Ιουλία Τζανετουλάκου στο πιάνο, με μικρασιάτικους χορούς από τον Σύλλογο Γυναικών Γέρακα «Εργάνη», υπό την καθοδήγηση της Έρης Κονδάρα και πάρα πολλά δώρα (παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά, αναψυκτικά, χυμοί και αναμνηστικά), από τους χορηγούς της γιορτής.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Ειδικότερα, τα αναμνηστικά δώρα στους επιστήμονες-ομιλητές, δημιουργήθηκαν από τους φιλοξενούμενους των ξενώνων εφήβων του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, «Το Σπίτι» και «Όρμος».
 
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Απολαύσαμε και τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Γέρακα που με ένα θεατρικό δρώμενο, μίλησαν στους γονείς για τα συναισθήματα.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Απονεμήθηκαν επίσης βεβαιώσεις στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παλλήνης.
 
Εκεί ήταν ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, ο οποίος απένειμε βεβαιώσεις και συνεχάρη τόσο τους συμμετέχοντες στη Σχολή Γονέων όσο και τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα, την υπεύθυνη των δυο προγραμμάτων, ψυχολόγο Ελίνα Κωνσταντίνου αλλά και τους εργαζομένους και εθελοντές τoυ Τμήματος Παιδείας του Δήμου Παλλήνης.
 
Συντονιστής της γιορτής ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ο οποίος πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωστής Σμέρος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρράς, Φώτης Αβαρκιώτης, Ασπασία Τζιτζικάκη, Δημήτρης Μπαξεβάνης και Γιώργος Μουρτζιάπης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Θόδωρος Σταματίου, η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Μαρία Διακάκη, οι πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Παλλήνης και Ανθούσας, Νίκος Κούτρας και Γιώργος Μαρκουλής, οι δημοτικές σύμβουλοι Σία Κουκουβάου και Μαρία Μίλια Κόπτη και η κοινοτική σύμβουλος Παλλήνης, Μαρία Λεβιδιώτη."