ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Παλλήνης στηρίζει την Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης και στέκεται αρωγός στην 2η Λαμπαδηδρομία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Αθλητών «Ιάσων 23», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 - Διαβάστε Λεπτομέρειες.

Η δάδα της Λαμπαδηδρομίας με το όνομα «Δάδα Ζωής» θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 8:00 π.μ. και θα περάσει από το Δήμο μας στις 9:30 π.μ. όπου και θα κάνει στάση στη διασταύρωση της Λ. Μαραθώνος με τη Λ. Σπάτων (Παναγίτσα).
 
Τη «Δάδα Ζωής» θα μεταφέρει στον Δήμο μας, ο συντοπίτης μας, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων «ΑΤΛΑΝΤΑΣ» και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η ΠΗΓΗ», πολυνίκης διεθνής αθλητής, Χριστόφορος Πολυδώρου.
 
Η Λαμπαδηδρομία διοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Μοναδικός σκοπός της Λαμπαδηδρομίας είναι η διάδοση της ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και η Μεταμόσχευση.