ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια ακόμα θεατρική παράσταση, οι «Αχαρνείς» του Αριστοφάνη, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πόλης-Πολιτισμού, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 από τον Εκπολιτιστικό-Επιμορφωτικό Σύλλογο Ανθούσας και τη θεατρική ομάδα «Παντός Καιρού»

Οι «Αχαρνείς» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου, παρουσιάστηκαν για δεύτερη φορά στο κοινό της πόλης και συγκεκριμένα στο Οινοποιείο Πέτρου.

Η παράσταση ανανεώθηκε και επανήλθε ακόμα πιο απολαυστική διατηρώντας όλα τα στοιχεία μιας γνήσιας αριστοφανικής κωμωδίας με το γέλιο και τον προβληματισμό να εναλλάσσονται. Η σκηνοθέτης κατάφερε να στήσει μια παράσταση με κύριο στόχο την ψυχαγωγία των θεατών, έχοντας στη διάθεση της ένα ταλαντούχο επιτελείο συντελεστών και ηθοποιών οι οποίοι έδωσαν τη ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας τόσο για την συνεργασία όσο και για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλλαν για να μας διασκεδάσουν.

_DKF6818

_DKF6853

_DKF6969

_DKF7028

_DKF7176