ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Παλλήνης διατηρεί και για το 2023, σταθερά χαμηλά τα δημοτικά τέλη, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κανένα νοικοκυριό

-Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για τέταρτη συνεχή χρονιά, παρά την εκτίναξη του κόστους ρεύματος και καυσίμων.

-Παραμένουν από τα χαμηλότερα στην Αττική.

-Έως 100% απαλλαγή για ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Παλλήνης διατηρεί και για το 2023, σταθερά χαμηλά τα δημοτικά τέλη, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κανένα νοικοκυριό.

Τα δημοτικά τέλη του Δήμου Παλλήνης παραμένουν μειωμένα κατά 12%, σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν κι έχουν διαμορφωθεί σε:

• 1,10 ευρώ /τ.μ. για κατοικίες έως 100 τ.μ.

• 1,17 ευρώ /τ.μ. για κατοικίες άνω των 100 τ.μ.

• 3,38 ευρώ /τ.μ. για επαγγελματικούς χώρους

Την απόφαση έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Στηρίζουμε στην πράξη τους συμπολίτες μας που έχουν επωμιστεί πολλά βάρη. Διατηρούμε σταθερά χαμηλά τα δημοτικά τέλη, για τέταρτη συνεχή χρονιά, παρά την εκτίναξη του λειτουργικού κόστους των υπηρεσιών καθαριότητας και οδοφωτισμού, λόγω της ενεργειακής κρίσης, της συνεχιζόμενης πανδημίας, της μεγάλης αύξησης του περιβαλλοντικού τέλους ταφής απορριμμάτων κλπ. Το πετύχαμε χάρη στη νοικοκυρεμένη διαχείριση του Δήμου μας. Οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης συνεχίζουν να έχουν από τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε όλη την Αττική».