ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ανδρέας ο πολιτευόμενος

Ανδρέας ο πολιτευόμενος

Εκλογές "μυρίζουν" και η μικροπολιτική και το ψέμα αρχίζουν να διαδίδονται ανάμεσά μας.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γνωστός για την παραπλανητική του μικροπολιτική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και η εύπιστη πρόθυμη πρόεδρος Εύα Γαρυφαλάκη "κυριαρχούν" στη διάδοση φρούδων ελπίδων και στην στοχευμένη παραπλάνηση των πολιτών.

Αντικείμενο ο χρόνιος πόθος απεγκλωβισμού από τα προβλήματα χρήσεων γης των περιοχών μας και δη της περιοχής Περιβολάκια.

Το μήνυμα που αποστέλλουν μέσω κινητών για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες είναι από σήμερα ανάμεσα μας και για υποβοήθηση στην αποκάλυψη τους ψεύδους τους, παρατίθεται αυτούσιο.

?????? ΑΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Ἡ ΘΕΟΤΟΚΟΣ", Αγίου Φανουρίου 35

Περιβολάκια Ραφήνα τηλ. 22940 78263

Αγαπητοί Συνεταίροι,

Χρηστός Ανέστη, να χαίρεστε τις οικογένειές σας.

Από την Δύναμη Ανάπτυξης του κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, υποψήφιου Δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου , ζητήθηκε από την Πρόεδρό μας Εύα Γαρυφαλάκη να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του, πράγμα το οποίο εκείνη έκανε αποδεκτό.

Ο κ. Βασιλόπουλος έχει πάρει θέση υπέρ των αιτημάτων μας και μας στηρίζει προκειμένου να εξαιρεθούμε του δασικού Χάρτη όπως πρόσφατα συνέβη με τους οικισμούς "ΠΡΟΒΑΛΙΝΘΟΣ ' και "ΑΜΠΕΛΟΥΠΟΛΗ".

Με εκτίμηση,

Εύα Γαρυφαλάκη. ?????

Ξεχνούν βέβαια σκοπίμως να αναφέρουν τις συστηματικές προσπάθειες της δημοτικής μας αρχής σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπου από τον Απρίλιο του 2022 -κατά προτεραιότητα για την περιοχή μας- έχει γίνει διαγωνιστική διαδικασία για την αλλαγή των χρήσεων γης συντάξεις νέο Τοπικού Χωρικού Σχεδιασμού( ΤΧΣ) δηλαδή νέων χρήσεων γης, που αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μαζί με το δασικό και υπάρχει προσωρινός ανάδοχος ένας όμιλος εταιρειών και μελετητών ανάμεσα στους οποίους είναι οι: ΓΑΙΑ ΙΑΠΕΤΟΣ, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΓΑΜΜΑ κλπ , όπου εντός του 2023 αναμένεται να πιάσουμε δουλειά για να τροποποιήσουμε τις δεσμευτικές καταχρηστικά χρήσεις που μας επέβαλε το προεδρικό διάταγμα της ΖΟΕ Μεσογείων του 2003, ως Α Ζώνη Πρασίνου.

Φυσικά δεν αναφέρουν στα παραπλανητικά μηνύματα τους -πάλι σκοπίμως - ότι οι περιοχές εντός πυρόπληκτης ζώνης που πρόσφατα απώλεσαν δασικό χαρακτήρα, δεν ομοιάζουν με την περιοχή μας γιατί δεν έχουν χρήσεις γης από αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα, αλλά μπορούν να ρυθμιστούν αυτόνομα με Νέα Τοπικά Χωρικά

Η σημερινή δημοτική αρχή με σύνεση και πρόγραμμα, προχωράει σε συνεργασία με την κυβέρνηση για την οριστική επίλυση του προβλήματος στην περιοχή μας και αφήνουμε πίσω στο χθες, όσους ασχολούνται με "μηνυματικές" θέσεις.

Σύντομα - εντός του 2023- οι πολίτες θα συμμετέχουν σε δημόσια διαβούλευση για τις νέες χρήσεις γης που θα θεσμοθετήσουμε στην περιοχή μας.