ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έκλεψε τις εντυπώσεις η παρουσία του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, στην Attica Green Expo

Έκλεψε τις εντυπώσεις η παρουσία του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, στην Attica Green Expo

Η έκθεση Attica Green Expo, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν πριν από λίγη ώρα, σηματοδοτεί άλλον έναν σημαντικό σταθμό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τις επόμενες 4 μέρες θα αναδείξουμε, θα συζητήσουμε και θα μάθουμε για νέες τεχνολογίες στον τομέα της ανακύκλωσης, της πράσινης μετάβασης και της κυκλικής οικονομίας. Δηλ. το μέλλον του πλανήτη μας…

Εξάλλου οι παρουσίες του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, του Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη, του κ. Μιχάλη Χρηστάκη Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, του συναδέλφου Δημάρχου και οικοδεσπότη της έκθεσης Γιάννη Φωστηρόπουλου και πολλών άλλων επισήμων, επιστημόνων και ειδικών, απλώς πιστοποιούν και σφραγίζουν το τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ως πρωτοπόρος κλήθηκε να συμμετάσχει και με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση – πρόκληση.

Βραβευτήκαμε ακόμη μια φορά για την προσφορά μας και τις επίμονες και σταθερές προσπάθειες μας.

Είχαμε μια πρώτη ευκαιρία να μιλήσουμε για τις παρεμβάσεις μας στα μέσα και θα ακολουθήσουν και νέες συνεντεύξεις...

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τα όσα σπουδαία υλοποιήσαμε και υλοποιούμε στον Δήμο μας σε έναν διαρκή αγώνα για ανάπτυξη και πρόοδο με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Αυτό που λέμε δηλ. κυκλική οικονομία και βιώσιμη ανάπτυξη.

Πιο πολύ όμως παίρνουμε και εμείς θάρρος και δύναμη για να συνεχίσουμε, να «κυνηγάμε» κάθε πρόγραμμα (ευρωπαϊκό και εγχώριο) που μας οδηγεί σε τεχνολογίες ανακύκλωσης υψηλού επιπέδου με τελικό στόχο ακόμη και το πιο μικρό σκουπιδάκι να αποτελέσει πηγή ενέργειας και επαναχρησιμοποίησης όπου είναι δυνατόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου μας, την ψυχή της δικής μας έκθεσης, οι οποίοι με υπομονή, ευγένεια και άρτια κατάρτιση «ξεναγούν» τον επισκέπτη στο περίπτερο και τον κάνουν κοινωνό των σπουδαίων επιτευγμάτων στον Δήμο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημότες που συμπλέουν κάνοντας τη δική τους πράσινη επανάσταση. Δείχνουν μαζί μας τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

347233298_1701079193698158_2632857209655849971_n_d9f51.jpg