ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βαγγέλης Μπουρνούς: Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια και επανερχόμαστε στη δουλειά.

Η οικογένειά μου κι εγώ, όπως τόσες στην πατρίδα μας αυτό το εξαιρετικά δύσκολο διάστημα για όλους, πέρασε τη δική της περιπέτεια «χτυπημένη» από τον covid-19.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι η περιπέτεια αυτή, παρά τις δυσκολίες, τελείωσε αίσια τόσο για εμένα, όσο και για τα μέλη της οικογενείας μου. Γυρίζουμε σελίδα υγιείς , αφήνοντας πίσω την αγωνία των όσων πέρασαν.
Οι σκέψεις μου όμως , αλλά και οι ευχές μου για ταχεία ανάρρωση με υγεία και δύναμη, βρίσκονται σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, που περνούν τον ίδιο «Γολγοθά» , με τη βεβαιότητα ότι θα το ξεπεράσουν όλοι σύντομα και θα ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους μαζί με τους αγαπημένους τους, υγιείς και δυνατοί.
Είναι δύσκολο, το ξέρω. Θέλει υπομονή, πίστη και αισιοδοξία και θα το νικήσουμε.
Παράλληλα σε ό,τι με αφορά, ολοκληρώθηκε σήμερα και ο κύκλος απομόνωσης, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την επάνοδο στην κανονικότητα και στις εργασιακές συνθήκες.
Σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ραφήνας και την επιστημονική υπεύθυνη κα Ζαρζάλη για την φροντίδα και προσοχή που έδωσαν στο σύνολο της οικογένειας μου, διαφυλάττοντας την υγεία και την τελική επιτυχή έξοδο όλων μας από την υγειονομική αυτή κρίση του covid 19.
Σε αυτόν τον αγώνα είχα επίσης συμπαραστάτες την πνευμονολόγο κα Θέμιδα Βουδούρη και τον σύζυγο της και συντονιστή διαχείρισης περιστατικών covid του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου γιατρό Μάκη Βουδούρη.
Θέλω να ευχαριστήσω και κάθε έναν από εσάς τους φίλους και τους συμπολίτες μου για τη συμπαράσταση και τις ευχές. Μου έδωσαν τόση δύναμη να συνεχίσω που δε μπορεί να μετρηθεί με ένα ευχαριστώ.
Όλοι μαζί, με το προσωπικό των νοσοκομείων Αλεξάνδρας και Νίκαιας, όπου νοσηλεύτηκαν τα μέλη της οικογένεια μου, δώσαμε μια δύσκολη μάχη, βγαίνοντας νικητές σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια και επανερχόμαστε στη δουλειά, συνεχίζοντας από την πρώτη γραμμή να προσφέρουμε εκεί που απαιτούν οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.