ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για τον καθαρισμό του βυθού από το Κόκκινο Λιμανάκι έως το Αλιευτικό καταφύγιο, το Σάββατο 22/7

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για τον καθαρισμό του βυθού από το Κόκκινο Λιμανάκι έως το Αλιευτικό καταφύγιο, το Σάββατο 22/7

Μεγάλη περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για τον καθαρισμό του βυθού από το Κόκκινο Λιμανάκι έως το Αλιευτικό καταφύγιο (Λιμάνι Ραφήνας)

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 πραγματοποιείται μια σπουδαία σε εύρος και αξία εθελοντική περιβαλλοντική δράση στα παράλια των ακτών μας.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, τη μη κερδοσκοπική εταιρεία MEPP ΑΜΚΕ, το Λιμεναρχείο και την Επιτροπή για το Βιώσιμο Περιβάλλον Ραφήνας Πικερμίου, θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός του βυθού στα παράλια των ακτών μας από το Κόκκινο Λιμανάκι έως το Αλιευτικό Καταφύγιο στο λιμάνι της Ραφήνας.

Στη δράση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 40 δύτες με τουλάχιστον τέσσερα (4) σκάφη, και με επικεφαλής τον κ. Τάσο Χάλαρη (προπονητής της Εθνικής ομάδας ψαροντούφεκου σε Ελλάδα και Ομάν, CEO της MEPP) θα επιχειρούν κατά μήκος της διαδρομής χωρίς μπουκάλες, για τον καθαρισμό του βυθού από απορρίμματα.

Γνωστοί καλλιτέχνες και παρουσιαστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας, στους εθελοντές θα μοιραστούν μπλούζες ενώ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πρόληψη της θαλάσσιας ρύπανσης.

Σάββατο 22 Ιουλίου και ώρα 9 π.μ. στο Αλιευτικό Καταφύγιο (Λιμάνι Ραφήνας). Θα είμαστε όλοι εκεί σε μία περιβαλλοντική δράση αφιερωμένη σε όλους αυτούς που χάθηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά του 2018.